Naar overzicht vacatures

Allround medewerker

Rotterdam Maasvlakte
12,25
40 uur per week
Vast
Als stilzitten niets voor jou is en jij op zoek bent naar een baan waarbij je 1000 en 1 dingen gaat doen... Dan hebben wij de baan voor jou. Als allround medewerker op de Rotterdamse Maasvlakte doe jij van alles. Komt er een trein binnen met een tank? Dan ga jij aan de slag! En jouw werkzaamheden die zijn behoorlijk divers. En dat is nou precies wat jij het allerliefste doet.
Werkzaamheden

In de Rotterdamse Maasvlakte komen treinen binnen met tanks. Deze tanks moeten worden gelost. 

Jij sluit slangen aan op de containertanks, je slaat pennen in de grond en daarnaast voer je op een tablet ook allerlei gegevens in, over de tijden, de lading etc. Dus ook licht administratieve werkzaamheden vallen onder jouw takenpakket, als jij aan de slag gaat als allround medewerker. 

Werkdagen en tijden

Maandag t/m vrijdag 07.00 - 16.00 uur. 

Wat heeft QPS Works jou te bieden?
 • Een salaris van 12,25 euro bruto per uur. 
 • Een prima baan voor langere tijd, waarbij je snel aan de slag kunt. 
 • Fulltime werk in dagdiensten. 
 • Heb je geen eigen vervoer? Dan is het mogelijk om een auto te huren via QPS Works, zodat jij zelfstandig op je werk kunt komen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. 
Wat breng jij mee?
 • Je bent fulltime beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 16.00 uur. 
 • Je hebt een VCA certificaat (basisveiligheid) of je kunt dit binnenkort via QPS Works gaan behalen. 
 • Je bent in het bezit van een VOG of je kunt deze zonder problemen aanvragen. 
  Een VOG is een verklaring waaruit blijkt dat het justitiële verleden van een persoon of rechtspersoon geen bezwaar vormt voor de functie of het doel waarvoor de VOG is aangevraagd. Lees meer over het verkrijgen van een VOG via de link: https://www.justis.nl/producten/verklaring-omtrent-het-gedrag-vog 
 • Je kunt overweg met een tablet of iPad. 
 • Je bent bereid om ook fysiek werk uit te voeren, zoals het slaan van pennen in de grond en het koppelen van slangen aan de tanks. Het werk is grotendeels buiten - ook dat is voor jou geen probleem. 
 • Je hebt een rijbewijs of je kunt zelf op je werk komen (Rotterdam Maasvlakte) met jouw eigen vervoer. 

Over QPS Works

De perfecte match. Dat is waar wij voor gaan!
Werk is belangrijk in je leven. Werk zorgt natuurlijk voor salaris, maar speelt daarnaast ook een grote rol in je persoonlijke groei en levert sociale contacten op.
Bij QPS Works snappen wij dat als geen ander. Wij werken samen met de beste werkgevers in diverse branches en veel van onze vacatures hebben uitzicht op een vast contract. 

Wat zijn jouw drijfveren?
Wil je verder leren? Wil je opleidingen en trainingen volgen om verder te komen?
Wij denken met je mee en investeren graag in jouw talent. 

Volg QPS Works ook op Social Media, om snel en gemakkelijk op de hoogte te blijven van tips op het gebied van werk en solliciteren en onze nieuwste vacatures. 
Klik op de icoontjes hieronder om meteen naar onze facebook, Instagram of LinkedIn pagina te gaan. 
 

Lees meer over onze organisatie

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Michael Mathilda

Michael Mathilda
Recruiter
michael.mathilda@qpsworks.nl 085-9025971 Stuur een WhatsApp bericht Geïnteresseerd in deze vacature? Direct solliciteren

Enthousiast?

Stuur ons dan meteen jouw gegevens. Een cv meesturen mag (graag zelfs) – maar is niet verplicht. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We hebben dan wellicht nog wat vragen voor je of we plannen meteen een inschrijfgesprek in. Dat kan plaatsvinden op ons kantoor, maar in veel gevallen ook online.

Heb je een vraag over deze vacature?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Michael Mathilda

michael.mathilda@qpsworks.nl 085-9025971 Stuur een WhatsApp bericht
Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works