Heetwerkwacht

Over deze functie

Word je blij van een grote verantwoordelijkheid, ben je alert en haal je energie uit het zorgdragen en toezicht houden op de veiligheid van je collega’s? Dan zoeken wij jou! QPS is namelijk per direct op zoek naar gemotiveerde, proactieve en flexibele heetwerkwachten die gecertificeerd zijn of bereid zijn deze certificering te behalen.

Zo ziet jouw dag eruit:

Vandaag start je bij één van onze opdrachtgevers in de functie heetwerkwacht. Onder het genot van een goede kop koffie sla je de werkvergunning open. Vandaag staan werkzaamheden in een besloten ruimte op de planning. Om te zorgen dat ook vandaag alle werkzaamheden veilig uitgevoerd worden, houd jij toezicht op hoog risicowerkzaamheden en de aanwezigheid van deugdelijke materialen en middelen. Vooraf spreek je de werkzaamheden goed door met alle betrokkenen, zodat je ervan overtuigd bent dat alle maatregelen genomen zijn en dat je de gevaren en risico’s kent. Als laatste voer je nog een check uit op de werkplek, voordat je toestemming geeft om de werkzaamheden te starten. Gedurende de dag zorg je ervoor dat alle betrokkenen zich aan de veiligheidsregels houden. Zo zorgen jullie er samen voor dat iedereen ’s avonds gezond en wel terug naar huis gaat.

Als heetwerkwacht zullen je taken onder andere bestaan uit:

● Preventieve controle op de brandveiligheid tijdens de werkzaamheden

● Veiligheidsregels tot uitvoering brengen

● Controleren van de werkvergunningen voor de werkzaamheden

● Preventief toezicht houden bij besloten ruimten

● Controleren en bewaken van de werkuitvoering volgens het werkvergunningensysteem

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een sterke persoonlijkheid;
Je bent representatief en kunt goed met mensen omgaan;
Je beheerst de Nederlandse taal in spreken en schrijven;
Je hebt een proactieve houding;
Je beschikt over een rijbewijs B;
Je bent flexibel

Enthousiast?

Dan ontvangen wij graag je gegevens, persoonlijke motivatie en CV. Zijn wij net zo enthousiast als jij bent, dan nodigen we je graag uit voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. 

Alwin Smit

Heb je een vraag over deze vacature?

Neem dan contact op met Alwin Smit. Hij heeft antwoord op al jouw vragen.