Industrieel Reiniger

Over deze functie

Heb je affiniteit met industrie en word je blij van het opknappen en reinigen van machines? Dan is QPS op zoek naar jou! Als industrieel reiniger ben je voornamelijk bezig met het reinigen van vloeren, machines, gebouwen, opslagtanks en ander materiaal in fabrieken en de petrochemie, bijvoorbeeld met behulp van een hogedrukspuit. We hebben flexibel werk op verschillende locaties en verschillende tijden beschikbaar. Liever werken op een vaste locatie? Dat kan ook!

Zo ziet jouw dag eruit:

Vandaag start je bij een van onze opdrachtgevers in de functie van industrieel reiniger. Eenmaal aangekomen op het bedrijfsterrein verzamelen jullie in de bedrijfskeet. Onder het genot van een goede kop koffie start je met de toolboxmeeting, waarin de schoonmaakwerkzaamheden en taakverdeling van die dag besproken worden door de voorman. Jij bent vandaag verantwoordelijk voor het schoonmaken van het machinepark. De voorman voorziet je van de juiste middelen en een paar laatste tips, zodat je veilig aan de slag kunt. Aan het einde van de dag ga je met een voldaan gevoel naar huis, de machines zijn opgeknapt en kunnen er weer tegenaan!

 

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een proactieve houding;
Je bent flexibel;
Je hebt een geldig VCA-Basis certificaat, of bent deze bereid te halen;
Je beschikt over een rijbewijs B;
Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal.

Bij voorkeur beschik je ook over:

  • Certificaten of opleidingen in de schoonmaak.

Enthousiast?

Dan ontvangen wij graag je gegevens, persoonlijke motivatie en CV. Zijn wij net zo enthousiast als jij bent, dan nodigen we je graag uit voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. 

Alwin Smit

Heb je een vraag over deze vacature?

Neem dan contact op met Alwin Smit. Hij heeft antwoord op al jouw vragen.