Naar overzicht vacatures

Industrieel reiniger met opleidingstraject

Rotterdam Botlek
14,00 - 25,00 incl. toeslagen
40 uur per week
Vast
De wereld van de industrie, daar ben jij het beste op je plek. Tussen de tanks en de raffinaderijen, in de Rotterdamse Botlek. Achter die poorten, die voor de meeste mensen gesloten blijven, ligt voor jou een wereld aan mogelijkheden. Want als jij als industrieel reiniger aan de slag gaat bij dit prachtige bedrijf, dan krijg jij de kans om alle diploma’s te gaan halen die jou verder gaan brengen in de toekomst. Dit bedrijf investeert graag in jouw talent.

Maar dat is niet alles.
Je kunt namelijk echt een toekomst opbouwen bij deze opdrachtgever, omdat jij altijd fulltime kunt werken, elke week weer. Wij bieden jou dus een baan met vastigheid en zelfs uitzicht op een vast contract! Grijp jij deze mooie kans meteen?
Werkzaamheden

Elke dag verzamel jij samen met je collega’s bij het bedrijf in de Botlek. Vanaf daar vertrekken jullie naar het project, waar jullie die dag aan het werk gaan. Soms is het project om de hoek, maar een andere keer kan het zijn dat je in de kost gaat werken voor een week. Ook niet verkeerd, want van verblijf tot het eten: alles wordt dan prima geregeld, en bovendien verdien je hier ook nog flink wat extra mee.

Je start als industrieel reiniger / cleaner, waar jij je bijvoorbeeld gaat bezighouden met het schoonmaken van tanks. Maar in korte tijd start het opleidingstraject al, zodat je binnen enkele weken kunt beginnen met de opleiding voor ademlucht, HDS operator en mangatwacht.

Heb je dit allemaal behaald? Dan wordt het tijd voor de volgende stap en kun je verder met de opleiding voor machinist. Zo krijg jij alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en steeds verder te komen. En als het tijd is voor de volgende stap, dan groeit jouw salaris steeds verder met je mee.

Werktijden

Binnen deze baan wordt fulltime gewerkt, 40 uur per week. Je werkt in avonddiensten, dagdiensten, nachtdiensten en weekenden.

Wat heeft QPS Works jou te bieden?
 • Een salaris dat start bij circa € 14,00 bruto per uur (dat is € 12,14 bruto per uur, met daarbovenop diverse toeslagen). In de weekenden en nachten krijg je nog eens een flinke extra toeslag, tot wel 200% op zondagen. Dat is dus nog eens lekker verdienen.
 • Stabiliteit en vastigheid: bij deze klant kun je elke week fulltime werken. Als jij jezelf onmisbaar maakt voor deze klant, dan hoort een vast contract tot de toekomstmogelijkheden.
 • De unieke kans om opleidingen te gaan volgen en certificaten te gaan behalen, de klant investeert namelijk graag in jouw talent en toekomst.
 • Een huurauto van de zaak is bespreekbaar.
 • Fijne collega’s, die elke project samen met jou de schouders eronder zetten.
Wat breng jij mee?
 • Ervaring als industrieel reiniger is niet vereist! Wij vinden het namelijk nog belangrijker dat je enthousiast bent! 
 • Je bent heel flexibel als het gaat om werktijden. Want je werkt in wisselende diensten. 
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B of je kunt zelf, met eigen vervoer zoals een motor of scooter, op de werklocatie (Rotterdam, Botlek) komen, want op de tijden die jij werkt, is de locatie niet met het OV te bereiken.
 • Je bent enthousiast en betrouwbaar; afspraak is afspraak. Dat mag jij van ons verwachten, en dat is ook wat wij verwachten van jou.
 • Je bent leergierig en je wilt je graag verder ontwikkelen binnen de industrie.

  Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Over QPS Works

De perfecte match. Dat is waar wij voor gaan!

Werk is belangrijk in je leven, want werk zorgt natuurlijk voor inkomsten. Maar je baan levert ook sociale contacten op speelt een grote rol in je persoonlijke groei.  
Bij QPS Works snappen wij dat als geen ander. Daarom werken wij samen met de leukste en beste werkgevers in diverse branches. Ook hebben wij veel beschikbare vacatures waarbij je kans maakt op een vast contract, als jij jezelf onmisbaar maakt voor onze opdrachtgevers.  

Wat zijn jouw drijfveren? Wil je verder leren? Wil je opleidingen en trainingen volgen om verder te komen? Of zoek je een vaste baan?
Wij denken met je mee en we investeren graag in jouw talent. 

Meer weten?

Volg QPS Works op Social Media om snel en gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures, het laatste nieuws en voor sollicitatietips. Je kunt ons vinden en volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn. 
 

Lees meer over onze organisatie

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Michael Mathilda

Michael Mathilda
Recruiter
michael.mathilda@qpsworks.nl 085-9025971 Stuur een WhatsApp bericht Geïnteresseerd in deze vacature? Direct solliciteren

Enthousiast?

Stuur ons dan meteen jouw gegevens. Een cv meesturen mag (graag zelfs) – maar is niet verplicht. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We hebben dan wellicht nog wat vragen voor je of we plannen meteen een inschrijfgesprek in. Dat kan plaatsvinden op ons kantoor, maar in veel gevallen ook online.

Heb je een vraag over deze vacature?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Michael Mathilda

michael.mathilda@qpsworks.nl 085-9025971 Stuur een WhatsApp bericht
Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works