Naar overzicht vacatures

Industrieel schoonmaakmedewerker / cleaner

Moerdijk, Klundert, Oosterhout
13,22
24-40 uur per week
Vast
Wil je opleidingen gaan volgen en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen de petrochemische industrie, een branche die barst van de kansen en waar geen enkele dag hetzelfde is? Dan hebben wij een prachtige kans voor je. Bij deze werkgever krijg jij namelijk alle ruimte om te groeien, zodat je een echte professional wordt in de industriële schoonmaak. En in deze baan, kom jij achter poorten die voor de meeste mensen gesloten blijven, zo kom je nog eens ergens.
Werkzaamheden

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf gespecialiseerd in schoonmaak- en reinigingswerkzaamheden. Schoonmaken is niet alleen hun business, het zit in in hun bloed. Iedere dag staat er een enthousiast team van collega's klaar aan de slag te gaan. Word jij onderdeel van dit mooie team?

Voor een project in Klundert, Moerdijk en Oosterhout zijn wij op zoek naar een leuke collega die aan de slag gaat met veelvoorkomende schoonmaakwerkzaamheden. Denk hierbij aan het stofzuigen, moppen en het schoonmaken van vloeren en leuningen enz. Incidenteel kan jouw leidinggevende jou inschakelen voor periodieke schoonmaakwerkzaamheden, waarbij een onderdeel van het pand extra onder handen wordt genomen.
 

Wat heeft QPS Works jou te bieden?

Je kunt hier 24 uur of 40 uur per week aan het werk.

Als je parttime wilt werken, dan kun je op maandag, woensdag en vrijdag aan de slag in Klundert/Moerdijk, van 06.30 tot 15.00 / 15.30 uur.

Wil je fulltime aan het werk? Ook dat is mogelijk. Dan kun je bij deze klant op dinsdag en donderdag aan het werk in Oosterhout, ook van 06.30 tot 15.00/15.30 uur.

Wat breng jij mee?
  • Een salaris vanaf € 13,22 bruto per uur.
  • Opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden.
  • Een leuke baan met veel variatie doordat je op verschillende projecten en locaties werkt.
  • Fijne collega's binnen een mooi familiebedrijf.
  • Wekelijkse of 4-wekelijkse betaling van je salaris, aan jou de keuze.
    Uitzicht op een vast contract bij de opdrachtgever, als jij jezelf onmisbaar maakt.

Over QPS Works

De perfecte match. Dat is waar wij voor gaan!

Werk is belangrijk in je leven, want werk zorgt natuurlijk voor inkomsten. Maar je baan levert ook sociale contacten op speelt een grote rol in je persoonlijke groei.  
Bij QPS Works snappen wij dat als geen ander. Daarom werken wij samen met de leukste en beste werkgevers in diverse branches. Ook hebben wij veel beschikbare vacatures waarbij je kans maakt op een vast contract, als jij jezelf onmisbaar maakt voor onze opdrachtgevers.  

Wat zijn jouw drijfveren? Wil je verder leren? Wil je opleidingen en trainingen volgen om verder te komen? Of zoek je een vaste baan?
Wij denken met je mee en we investeren graag in jouw talent. 

Meer weten?

Volg QPS Works op Social Media om snel en gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures, het laatste nieuws en voor sollicitatietips. Je kunt ons vinden en volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn. 
 

Lees meer over onze organisatie

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Gabriel Garcia Mendes

Gabriel Garcia Mendes
Junior Recruiter
gabriel.garciamendes@qpsworks.nl 085-9026975 Geïnteresseerd in deze vacature? Direct solliciteren

Enthousiast?

Stuur ons dan meteen jouw gegevens. Een cv meesturen mag (graag zelfs) – maar is niet verplicht. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We hebben dan wellicht nog wat vragen voor je of we plannen meteen een inschrijfgesprek in. Dat kan plaatsvinden op ons kantoor, maar in veel gevallen ook online.

Heb je een vraag over deze vacature?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Gabriel Garcia Mendes

gabriel.garciamendes@qpsworks.nl 085-9026975
Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works