Kabeltrekker

Over deze functie

Word jij blij van techniek, werk je graag samen en heb je geen hoogtevrees? Dan is QPS op zoek naar jou! QPS is namelijk op zoek naar kabeltrekkers voor de industrie, utiliteit en scheepsbouw. Als kabeltrekker ben je met een team werkzaam op het gebied van kabelwerkzaamheden. Samen met collega’s ben je, onder leiding van de voorman, verantwoordelijk voor het leggen of verwijderen van elektrische bekabeling.

Zo ziet jouw dag eruit:

Een paar maanden terug ben jij begonnen in de functie van Kabeltrekker bij één van onze opdrachtgevers. Vandaag staan er twee klussen op de planning. Voor de eerste klus moeten namelijk kabels getrokken worden in een nieuw bedrijfspand. Je gaat op tijd op pad, want je wilt niemand voor de voeten lopen. Na deze klus reis je af naar een woning, waar de energiekabels op de juiste plek terecht moeten komen. Deze klussen zijn op de grond, maar het komt ook voor dat je op hoogte werkt. Gelukkig heb jij geen hoogtevrees en vlieg je dit zonder problemen aan. Samen met het team van gemotiveerde en prettige collega’s combineer jij werken met plezier!

 

Als Kabeltrekker zullen je taken onder andere bestaan uit:

• Het werken met een haspelwagen;

• Het vastbinden van kabels;

• Het plaatsen van potten op schepen;

• Het werken vanaf tekening.

Wat vragen wij van jou?

Je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat;
Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
Je kunt zelfstandig en accuraat werken.

Bij voorkeur beschik je ook nog over de volgende eigenschappen:

• Je kunt werken vanaf een tekening;

• Je hebt ervaring met een lier, klapschijf en bundelwerk.

Enthousiast?

Dan ontvangen wij graag je gegevens, persoonlijke motivatie en CV. Zijn wij net zo enthousiast als jij bent, dan nodigen we je graag uit voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. 

Alwin Smit

Heb je een vraag over deze vacature?

Neem dan contact op met Alwin Smit. Hij heeft antwoord op al jouw vragen.