Naar overzicht vacatures

Liftbediener

Moerdijk
12,58 - 25,16 incl. toeslagen
40 uur per week (ploegendiensten)
Tijdelijk
De spullen en de mensen worden netjes verplaatst, met een tijdelijke lift. Daar zorg jij voor, als je aan het werk gaat als liftbediener. Je gaat als liftbediener aan het werk bij één van de grootste werkgevers in de petrochemische industrie in de regio Moerdijk. De industrie is een branche waar het werk altijd doorgaat, 24 uur per dag. Dat geeft jou de kans om goed geld te verdienen, doordat je werkt in ploegendiensten.
Werkzaamheden

Alle spullen en alle mensen die de lift ingaan, breng jij naar de juiste verdieping. Dit is een tijdelijke klus (2 weken) vanaf 11 september 2023. Uitloop van dit project is mogelijk. En als jij klaar bent met deze klus, dan hebben wij snel alweer een nieuwe opdracht voor je, zodat je meteen weer aan de slag kunt. 

Werkdagen en tijden

Als je aan het werk gaat als liftbediener dan werk je fulltime in dag- en nachtdiensten, doordeweeks en weekenden. Je werkt in 2 verschillende diensten, namelijk 07.00 tot 17.00 uur of van 17.00 tot 03.00 uur. 

Wat heeft QPS Works jou te bieden?
 • Een bruto uurloon van € 12,58 bruto per uur. Hier bovenop komen nog toeslagen voor ploegendiensten. 
  De toeslagen zijn als volgt:
  Na 22.00 uur: 130% / Op zaterdag tot 20.00 uur; 150% / Op zaterdag na 20.00 tot maandag 07.00 uur: 200%. 
  Het uurloon kan dus oplopen tot ruim 25 euro bruto per uur, incl. de toeslagen. 
 • Het salaris betalen wij wekelijks aan je uit. 
 • Een prima fulltime baan die tijdelijk begint, maar ook mogelijkheden biedt voor de toekomst, als jij jezelf onmisbaar maakt bij onze klant. Wij hebben namelijk heel veel mooie projecten, waardoor je na deze klus meteen aan het werk kunt bij één van onze andere opdrachtgevers. 
Wat breng jij mee?

Je bent fulltime beschikbaar in de periode van 11-09-2023  t/m eind september en je bent beschikbaar voor het werken in dag/avond/nacht en weekenddiensten. 

Het is heel belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt, omdat je werkt op hoogte. 

Daarnaast

 • Heb je VCA of ben je bereid om dit heel snel te gaan behalen via QPS Works. 
 • Ben je enthousiast en steek je graag de handen uit de mouwen. 
 • Spreek je de Nederlandse of de Engelse taal goed. 
 • Woon je in de regio Moerdijk (Vanaf Rotterdam/Dordrecht of regio Breda is dit goed te bereiken, omdat wij eventueel  vervoer kunnen regelen, zodat jij op je werk kunt komen).  

Over QPS Works

De perfecte match. Dat is waar wij voor gaan!

Werk is belangrijk in je leven, want werk zorgt natuurlijk voor inkomsten. Maar je baan levert ook sociale contacten op speelt een grote rol in je persoonlijke groei.  
Bij QPS Works snappen wij dat als geen ander. Daarom werken wij samen met de leukste en beste werkgevers in diverse branches. Ook hebben wij veel beschikbare vacatures waarbij je kans maakt op een vast contract, als jij jezelf onmisbaar maakt voor onze opdrachtgevers.  

Wat zijn jouw drijfveren? Wil je verder leren? Wil je opleidingen en trainingen volgen om verder te komen? Of zoek je een vaste baan?
Wij denken met je mee en we investeren graag in jouw talent. 

Meer weten?

Volg QPS Works op Social Media om snel en gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures, het laatste nieuws en voor sollicitatietips. Je kunt ons vinden en volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn. 
 

Lees meer over onze organisatie

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Gabriel Garcia Mendes

Gabriel Garcia Mendes
Junior Recruiter
gabriel.garciamendes@qpsworks.nl 085-9026975 Geïnteresseerd in deze vacature? Direct solliciteren

Enthousiast?

Stuur ons dan meteen jouw gegevens. Een cv meesturen mag (graag zelfs) – maar is niet verplicht. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We hebben dan wellicht nog wat vragen voor je of we plannen meteen een inschrijfgesprek in. Dat kan plaatsvinden op ons kantoor, maar in veel gevallen ook online.

Heb je een vraag over deze vacature?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Gabriel Garcia Mendes

gabriel.garciamendes@qpsworks.nl 085-9026975
Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works