Naar overzicht vacatures

Magazijnmedewerker safety shop

Rotterdam Pernis
14,75 - 22,13
40 uur per week
Vast
Aan het begin van elke klus komen je collega’s bij jou in de safety shop om hun veiligheidsmiddelen op te halen. Jij geeft ze alles wat ze nodig hebben om goed beschermd aan het werk te kunnen. Werkschoenen, helm, een overall én een enthousiaste glimlach: bij jou zijn ze aan het juiste adres. Dat maakt jou als magazijnmedewerker onmisbaar als jij aan de slag gaat bij deze mooie klant in de Rotterdamse Industrie.
Het project start half augustus '24, aanmelden kan vanaf nu, wees er snel bij!
Werkzaamheden

Als magazijnmedewerker veiligheidsmiddelen geef jij veiligheidsmiddelen, zoals een helm, veiligheidsbril, gehoorbescherming etc. uit en je neemt ze in ontvangst. Je zorgt ervoor dat alle in- en uitgaande veiligheidsmiddelen goed worden bijgehouden in het systeem, zodat de voorraad klopt en zodat altijd de juiste middelen in huis zijn. In de safety shop, zoals deze locatie heet, is elke dag weer anders. 

Als je aan het werk gaat bij deze opdrachtgever, dan werk je bij Shell Pernis, één van de grootste werkgevers binnen de Rotterdamse industrie. Een branche die barst van de mogelijkheden en die 24/7 in beweging is. Dit project duurt tot het einde van het jaar. 
Maak jij jezelf onmisbaar voor deze opdrachtgever? Dan zijn er veel mogelijkheden want meteen hierna krijg jij wellicht de kans om meteen door te stromen naar het volgende project!

Werkdagen en tijden

Binnen deze functie wordt er 7 dagen per week gewerkt, in 2-ploegen: van 07.00 tot 16.00 of van 16.00 tot 02.00 uur. Ook in de weekenden wordt er regelmatig gewerkt binnen deze baan. 

No Dutch? No problem, check out the English version of the vacancy for warehouse employee safety shop via the link!

Wat heeft QPS Works jou te bieden?
 • Een startsalaris van € 14,75 bruto per uur. Het salaris betalen wij elke week aan je uit.
  De toeslagen zijn als volgt: 
  18.00 – 00.00 uur: 110%, 00.00 – 07.00 uur: 120%, op zaterdagen: 135% en op zondagen: 150%. Overuren (na 9 uur p/dag): 135%
  Het salaris kan dus flink oplopen. 
  Werk je op feestdagen? Dan worden jouw uren uitbetaald met een toeslag van 200%.
 • Als je met eigen vervoer naar je werk gaat, dan ontvang je € 0,23 per kilometer reiskostenvergoeding.
 • Geen eigen auto? Geen probleem. Je kunt ook gebruik maken van onze auto regeling, we vertellen je graag meer over de voorwaarden. 
 • Een leuke en afwissende baan en enthousiaste collega’s.
 • Maak jij jezelf als magazijnmedewerker veiligheidsmiddelen onmisbaar voor deze klant? Dan zijn er veel toekomstmogelijkheden voor je! Onze klant investeert namelijk graag in jouw talent. Cursussen en opleidingen volgen, doorgroeien; alles is mogelijk!
Wat breng jij mee?
 • Jij bent het beste op je plek op een drukke werkplek.
 • Je bent fulltime beschikbaar en je kunt en wilt werken de aangegeven tijden.
 • Je hebt bij voorkeur een geldig rijbewijs (B) of je kunt zelf op Shell Pernis komen, tijdens de genoemde tijden.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal.
 • Je hebt een VCA certificaat of je bent bereid om dit met behulp van QPS Works te gaan behalen.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je hebt oog voor detail en je kunt nauwkeurig werken.
 • Bukken, tillen of sjouwen? Geen probleem voor jou! Het opbouwen en afbreken van de safety shop hoort namelijk ook bij de taken als jij aan het werk gaat als medewerker in de safety shop. 

Over QPS Works

De perfecte match. Dat is waar wij voor gaan!

Werk is belangrijk in je leven, want werk zorgt natuurlijk voor inkomsten. Maar je baan levert ook sociale contacten op speelt een grote rol in je persoonlijke groei.  
Bij QPS Works snappen wij dat als geen ander. Daarom werken wij samen met de leukste en beste werkgevers in diverse branches. Ook hebben wij veel beschikbare vacatures waarbij je kans maakt op een vast contract, als jij jezelf onmisbaar maakt voor onze opdrachtgevers.  

Wat zijn jouw drijfveren? Wil je verder leren? Wil je opleidingen en trainingen volgen om verder te komen? Of zoek je een vaste baan?
Wij denken met je mee en we investeren graag in jouw talent. 

Meer weten?

Volg QPS Works op Social Media om snel en gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures, het laatste nieuws en voor sollicitatietips. Je kunt ons vinden en volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn. 
 

Lees meer over onze organisatie

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Gabriel Garcia Mendes

Gabriel Garcia Mendes
Junior Recruiter
gabriel.garciamendes@qpsworks.nl 085-9026975 Geïnteresseerd in deze vacature? Direct solliciteren

Enthousiast?

Stuur ons dan meteen jouw gegevens. Een cv meesturen mag (graag zelfs) – maar is niet verplicht. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We hebben dan wellicht nog wat vragen voor je of we plannen meteen een inschrijfgesprek in. Dat kan plaatsvinden op ons kantoor, maar in veel gevallen ook online.

Heb je een vraag over deze vacature?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Gabriel Garcia Mendes

gabriel.garciamendes@qpsworks.nl 085-9026975
Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works