Naar overzicht vacatures

Magazijnmedewerker veiligheidsmiddelen

Rotterdam Pernis
12,50 - 13,00 bruto per uur
40 uur per week
Vast
Aan het begin van elke klus komen je collega’s bij jou in de safety shop om hun veiligheidsmiddelen op te halen. Jij geeft ze alles wat ze nodig hebben om goed beschermd aan het werk te kunnen. Werkschoenen, helm, een overall én een enthousiaste glimlach: bij jou zijn ze aan het juiste adres. Dat maakt jou als magazijnmedewerker onmisbaar als jij aan de slag gaat bij deze mooie klant binnen de Rotterdamse Industrie.
Werkzaamheden

Als magazijnmedewerker veiligheidsmiddelen geef jij veiligheidsmiddelen uit en je neemt ze in ontvangst. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeed een helm, veiligheidsbril, gehoorbescherming etc. 

Je zorgt ervoor dat alle in- en uitgaande veiligheidsmiddelen goed worden bijgehouden in het systeem zodat de voorraad klopt. Jij vult de producten die het meest uitgegeven aan en je zorgt ervoor dat de juiste middelen altijd op voorraad zijn. 

In de safety shop, zoals deze locatie heet, is elke dag weer anders. Als je aan het werk gaat bij deze opdrachtgever, dan werk je op een industriële locatie in de Rotterdamse industrie. 

Werkdagen en tijden

Binnen deze functie wordt er gewerkt in wisselende diensten van 8 uur (dus dagdiensten, avonddiensten en nachtdiensten). 

Wat heeft QPS Works jou te bieden?
 • Een startsalaris van circa € 12,50 - € 13,10 bruto per uur. 
  De toeslagen zijn als volgt: 
  Maandag t/m vrijdag 18.00 - 00.00 uur: 110% / Maandag t/m vrijdag 00.00 - 07.00 uur: 120% / Zaterdag: 135 % en Zondag: 150 %. Het salaris kan dus oplopen tot 19,50 bruto per uur, inclusief toeslag!
 • Wekelijks of elke 4 weken betaling van je salaris, aan jou de keuze.
 • Een leuke en afwissende baan en enthousiaste collega’s.
 • Maak jij jezelf als magazijnmedewerker veiligheidsmiddelen onmisbaar voor deze klant? Dan zijn er veel toekomstmogelijkheden voor je! Onze klant investeert namelijk graag in jouw talent. Cursussen en opleidingen volgen, doorgroeien; alles is mogelijk!
Wat breng jij mee?
 • Je bent het beste op je plek op een drukke werkplek.
 • Je bent handig met computers en gegevens opzoeken en invoeren is voor jou geen probleem.
 • Je bent fulltime beschikbaar en je bent bereid om in dag- avond- en nachtdiensten te werken.
 • Een geldig rijbewijs (B) is mooi meegenomen.
  Kun je zelf de werklocaties bereiken met je eigen vervoer? Dat is ideaal.
  Heb je geen eigen vervoer? Dan denken we graag met je mee. Er rijden inmiddels al veel collega’s rond in een auto van de zaak, door onze huurauto regeling!
 • Je spreekt, verstaat, leest en schrijft Nederlands.
 • Je hebt een VCA certificaat of je bent bereid om dit met behulp van QPS Works te gaan behalen.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je hebt oog voor detail en je kunt nauwkeurig werken
 • Bukken, tillen of sjouwen? Geen probleem voor jou!

Over QPS Works

De perfecte match. Dat is waar wij voor gaan!

Werk is belangrijk in je leven, want werk zorgt natuurlijk voor inkomsten. Maar je baan levert ook sociale contacten op speelt een grote rol in je persoonlijke groei.  
Bij QPS Works snappen wij dat als geen ander. Daarom werken wij samen met de leukste en beste werkgevers in diverse branches. Ook hebben wij veel beschikbare vacatures waarbij je kans maakt op een vast contract, als jij jezelf onmisbaar maakt voor onze opdrachtgevers.  

Wat zijn jouw drijfveren? Wil je verder leren? Wil je opleidingen en trainingen volgen om verder te komen? Of zoek je een vaste baan?
Wij denken met je mee en we investeren graag in jouw talent. 

Meer weten?

Volg QPS Works op Social Media om snel en gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures, het laatste nieuws en voor sollicitatietips. Je kunt ons vinden en volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn. 
 

Lees meer over onze organisatie

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Alwin Smit

Alwin Smit
Recruiter
alwin.smit@qpsworks.nl 085-9026970 Stuur een WhatsApp bericht Geïnteresseerd in deze vacature? Direct solliciteren

Enthousiast?

Stuur ons dan meteen jouw gegevens. Een cv meesturen mag (graag zelfs) – maar is niet verplicht. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We hebben dan wellicht nog wat vragen voor je of we plannen meteen een inschrijfgesprek in. Dat kan plaatsvinden op ons kantoor, maar in veel gevallen ook online.

Heb je een vraag over deze vacature?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Alwin Smit

alwin.smit@qpsworks.nl 085-9026970 Stuur een WhatsApp bericht
Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works