Medewerker Wasstraat Industrie

Over deze functie

Als medewerker wasstraat zul je je voornamelijk bezig houden met het verwijderen van ongewenst materiaal, het reinigen van PBM’s ( Persoonlijke beschermingsmiddelen ) en deze gereed stellen voor hergebruik. Je voelt je thuis in de techniek en hebt hier de juiste vaardigheden voor. Je hebt affiniteit met schoonmaakwerk en dit is ook een werkveld waar je bekend in bent.

De werkzaamheden vinden plaats op de welbekende Shell terreinen in de petrochemie. Hierin zal je zowel werkzaam zijn in Pernis maar ook op de locatie in Moerdijk. Uiteraard is het dus van belang dat je het niet erg vind om op beide locaties aan te slag te gaan.

Er zijn grote projecten aan de gang die 24/7 doorlopen. Hierdoor is het belangrijk dat je bereid willend bent om wisselende tijden, dagen en diensten te draaien.

In een hecht team start je vandaag bij een van onze opdrachtgevers in de functie van medewerker wasstraat. Onder het genot van een warme bak koffie begin je je werkdag. Je neemt een overzicht in ontvangst waarin je kunt terugvinden welke pbm’s er worden ingenomen en uitgegeven. Aan de hand van deze lijsten zul je stapsgewijs de pbm’s nalopen op schades en gebreken. Dit om ervoor te zorgen dat er geen onveilige situaties ontstaan wanneer deze worden hergebruikt. Uiteraard zullen deze veiligheidsmiddelen ook moeten worden gedesinfecteerd en gereinigd.

Jouw werkzaamheden:

  • Reiniging van diverse P(ersoonlijke) B(eschermings) M(iddelen) onder andere met een lage druk spuit, met chemicaliën en met schoonmaakmiddelen;
  • Controles en kleine reparaties uitvoeren van pbm’s;
  • Beschermingsmiddelen klaarstomen voor hergebruik;
  • Defecten en gebreken aan veiligheidsmiddelen in kaart brengen

Wat vragen wij van jou?

Eigen vervoer;
Een geldig VCA-B certificaat, of bent deze bereid te halen;
Fulltime inzetbaar;
Je hebt oog voor detail;
Je staat er voor open om wisselende diensten te draaien;
Je bent fysiek in goede staat;
Je bent kwaliteitsbewust

Enthousiast?

Dan ontvangen wij graag je gegevens, persoonlijke motivatie en CV. Zijn wij net zo enthousiast als jij bent, dan nodigen we je graag uit voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. 

Alwin Smit

Heb je een vraag over deze vacature?

Neem dan contact op met Alwin Smit. Hij heeft antwoord op al jouw vragen.