Naar overzicht vacatures

Meewerkend leidinggevende schoonmaak

Breda
14,14
40 uur per week
Vast
Hebben jouw collega's een vraag op het werk? Dan stappen ze op jou af, want jij regelt het. Jij bent namelijk de onmisbare schakel tussen de collega's en de klant. Want naast je schoonmaakwerkzaamheden, ben jij als voorman of voorvrouw het aanspreekpunt voor de schoonmaakploeg en daarnaast steek je zelf ook de handen uit de mouwen in de fabriek waar jij aan het werk gaat in Breda. Dat is nog eens een afwisselende baan!
Werkzaamheden

In de fabriek waar jij gaat werken, wordt vegetarisch "vlees" gemaakt. Voedselveiligheid is dan ook dan van levensbelang. Jij hebt dus een baan met veel verantwoordelijkheid. 
Je gaat je bezighouden met nat schoonmaakwerk. Dit doe je heel nauwkeurig, volgens een 5-stappenplan.
Vloeren, wanden, machines: alles wordt grondig gereinigd. Maar ook onderdelen van machines haal je uit elkaar en zet je na het schoonmaken weer in elkaar. 
 
Naast het schoonmaakwerk dat je gaat uitvoeren, ben jij het aanspreekpunt voor de klant en voor je collega's. Vragen, opmerkingen of problemen? Ze weten jou te vinden, want jij lost het altijd op. 

Werkdagen en tijden

Maandag t/m vrijdag 14.00 - 22.00 uur

No Dutch? No problem. Check out the English version of the job description on the website: https://www.qpsworks.nl/foreman-cleaning

Wat heeft QPS Works jou te bieden?
  • Een bruto uurloon van € 14,14 per uur. Het salaris wordt elke week aan je uitbetaald. 
  • Een leuke en afwisselende fulltime baan bij een mooie en betrouwbare werkgever.
  • Maak jij jezelf onmisbaar bij deze werkgever? Dan liggen hier prachtige kansen voor je. Zo maak je kans op een vast contract na de uitzendperiode en krijg jij alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen binnen het bedrijf. 
Wat breng jij mee?
  • Je bent ervaren met het aansturen en aanspreken van mensen, doordat je eerder als meewerkend leidinggevende gewerkt hebt. 
  • Je hebt eerder in de schoonmaakbranche gewerkt. 
  • Je denkt altijd in oplossingen en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 
  • Je hebt eigen vervoer. Het bedrijf in Breda is namelijk niet te bereiken met openbaar vervoer. 
  • Je spreekt en verstaat Nederlands of Engels. 
  • Je bent het type dat graag de handen uit de mouwen steekt. Naast aansturen ga je zelf namelijk ook schoonmaakwerk uitvoeren. 

Over QPS Works

Medewerkers met kennis van zaken. De perfecte match. Dat is waar wij voor gaan!
Werk is belangrijk in je leven. Werk zorgt natuurlijk voor salaris, maar speelt daarnaast ook een grote rol in je persoonlijke groei en levert sociale contacten op.
Bij QPS Works snappen wij dat als geen ander.

Wat zijn jouw drijfveren?
Wil je verder leren? Wil je opleidingen en trainingen volgen om verder te komen?
Wij denken met je mee en investeren graag in jouw talent.

Lees meer over onze organisatie

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Michael Mathilda

Michael Mathilda
Recruiter
michael.mathilda@qpsworks.nl 085-9025971 Stuur een WhatsApp bericht Geïnteresseerd in deze vacature? Direct solliciteren

Enthousiast?

Stuur ons dan meteen jouw gegevens. Een cv meesturen mag (graag zelfs) – maar is niet verplicht. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We hebben dan wellicht nog wat vragen voor je of we plannen meteen een inschrijfgesprek in. Dat kan plaatsvinden op ons kantoor, maar in veel gevallen ook online.

Heb je een vraag over deze vacature?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Michael Mathilda

michael.mathilda@qpsworks.nl 085-9025971 Stuur een WhatsApp bericht
Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works