Naar overzicht vacatures

Monteur

Spijkenisse
17,50 - 22,00
40 uur per week
Vast
Dieselmotoren, hogedrukpompen en robots... als jij aan het werk gaat bij deze opdrachtgever dan kun jij al jouw kennis over deze machines kwijt in jouw nieuwe baan. En daarnaast krijg je ook nog de kans om iets van de wereld te zien. Je gaat namelijk in binnen- en buitenland aan het werk! Grijp jij deze kans?
Werkzaamheden

Het bedrijf waarvoor jij aan de slag gaat binnen de functie van monteur, houdt zich bezig met verwijderen (stralen) van verf en vuil met behulp van de laatste techniek op gebied van ultra-hogedruk waterstraal technologie. Hun klanten zijn wereldwijd actief binnen de industrie, bouw en scheepvaart. Voor hun vestiging in Spijkenisse zijn zij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van monteur. 

Jouw taken

Samen met jouw collega's ga je aan de slag in de werkplaats of ga je op pad om verschillende installaties zoals dieselmotoren, hogedrukpompen en robots te repareren en te onderhouden. In jouw werk komen diverse disciplines voorbij, zoals mechaniek, hydrauliek, pneumatiek en elektra. Afwisseling genoeg dus! En of dat nog niet genoeg is, ga je ook nog aan het werk in de werkplaats maar ook op de projectlocaties bij klanten in binnen- en buitenland. 

Werkdagen en tijden

Maandag t/m vrijdag 07.00 - 16.00 uur. 
Werk je op een locatie in het buitenland? Dan ziet jouw werkdag er anders uit, en de werktijden op projecten kunnen dan ook afwijken.  

Wat heeft QPS Works jou te bieden?
 • Een bruto uurloon van 17,50 tot 22,00 euro bruto per uur, afhankelijk van jouw ervaring en papieren. 
 • Een mooie fulltime baan, met uitizcht op een vast contract, bij wederzijdse tevredenheid.
 • Je bent onderdeel van een klein en informeel bedrijf met een wereldwijde klantenkring.
 • Je gaat samenwerken op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert.
 • Je krijgt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
   
Wat breng jij mee?
 • Je hebt een technische MBO opleiding, richting van werktuigbouwkunde of vergelijkbaar afgerond op niveau 3 of 4. 
 • Je hebt enkele jaren werkervaring.
 • Je hebt affiniteit met het repareren en onderhouden van machines.
 • Je hebt enige ervaring met het lezen van tekeningen.
 • Je bent bereid om in ploegen te werken en bent ook bereid om soms in het buitenland te werken.
 • Je bent een teamplayer.
 • Je bent pro-actief.
 • Je stelt je flexibel op en hebt geen negen tot vijf mentaliteit. 
 • Je beheerst de Nederlandse taal heel goed in woord en geschrift. Engels is een pré. 

Over QPS Works

De perfecte match. Dat is waar wij voor gaan!

Werk is belangrijk in je leven, want werk zorgt natuurlijk voor inkomsten. Maar je baan levert ook sociale contacten op speelt een grote rol in je persoonlijke groei.  
Bij QPS Works snappen wij dat als geen ander. Daarom werken wij samen met de leukste en beste werkgevers in diverse branches. Ook hebben wij veel beschikbare vacatures waarbij je kans maakt op een vast contract, als jij jezelf onmisbaar maakt voor onze opdrachtgevers.  

Wat zijn jouw drijfveren? Wil je verder leren? Wil je opleidingen en trainingen volgen om verder te komen? Of zoek je een vaste baan?
Wij denken met je mee en we investeren graag in jouw talent. 

Meer weten?

Volg QPS Works op Social Media om snel en gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures, het laatste nieuws en voor sollicitatietips. Je kunt ons vinden en volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn. 
 

Lees meer over onze organisatie

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Stephanie Linthout

Stephanie Linthout
Recruiter
stephanie.linthout@qpsworks.nl 085-9025979 Stuur een WhatsApp bericht Geïnteresseerd in deze vacature? Direct solliciteren

Enthousiast?

Stuur ons dan meteen jouw gegevens. Een cv meesturen mag (graag zelfs) – maar is niet verplicht. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We hebben dan wellicht nog wat vragen voor je of we plannen meteen een inschrijfgesprek in. Dat kan plaatsvinden op ons kantoor, maar in veel gevallen ook online.

Heb je een vraag over deze vacature?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Stephanie Linthout

stephanie.linthout@qpsworks.nl 085-9025979 Stuur een WhatsApp bericht
Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works