Wij zoeken collega's!

collega's gezocht qps

02 januari 2023

Wil jij deel uitmaken van het leukste team binnen de uitzendbranche? Goed nieuws! QPS Works is namelijk op zoek naar nieuwe collega's.

Join the team

QPS Works blijft groeien. Groei jij met ons mee?
Wij zijn op zoek naar twee recruiters voor ons kantoor in Ridderkerk en een recruiter die zowel in Geleen als ook in Ridderkerk aan de slag gaat. Grijp jij deze kans meteen?

Wat doet een recruiter?

Voor elke opdrachtgever die een nieuwe medewerker zoekt, stroop jij de mouwen op. En natuurlijk ook voor elke kandidaat die op zoek is naar een nieuwe baan. Van brandwacht tot planner en van schoonmaker tot verkoper in een tankshop. De juiste man of vrouw op de juiste plek, dat is waar wij voor gaan bij QPS Works.
En dat is precies wat jou voldoening geeft.

Dat zorgt ervoor dat jij elke dag met veel plezier aan jouw werkdag en met een goed en tevreden gevoel de deur weer achter je dicht trekt, als jouw werkdag erop zit. En die werkdag is nooit saai, als jij onze nieuwe collega wordt! Lees er alles over op onze website, via de link

Wil je meer weten over onze organisatie? Op social media kun je veel over ons vinden, zoals het laatste nieuws, meer over ons team of evenementen. We zijn actief op Instagram, Facebook en LinkedIn!