Naar overzicht vacatures

Onderhoudsmonteur koelsystemen

Rotterdam
14.42 - 17.30
40 uur per week
Vast
Heb jij 2 rechter handen en een grote affiniteit voor techniek?
Wil jij aan de slag bij een mooi bedrijf, waar jij verder kunt groeien en waar je alle ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen? Met uitzicht op een vast contract? Dan zijn we op zoek naar jou.
Werkzaamheden

Voor een klant van ons zijn we per direct op zoek naar een onderhoudsmonteur die verantwoordelijk is voor het doen van onderhoud en reparaties aan koelsystemen bij de RET, het openbaar vervoersbedrijf van Rotterdam. Ervaring is geen must! Je zal een interne opleiding volgen, waarin je van A tot Z de kneepjes van het vak leert in hoe je je werk uitvoert.

Als monteur zorg je ervoor dat de koelsystemen op alle stations optimaal werken en je draagt bij aan de betrouwbaarheid van de systemen. In deze functie zal je een 4 weken durende opleiding volgen, waarna je uiteindelijk zelfstandig onderhouds- en reparatie werkzaamheden uitvoert, storingen signaleert en oplost. Daarnaast zal je inspecties uitvoeren en rapporteer je bevindingen aan je leidinggevende.

Werkdagen en tijden

Van maandag tot en met vrijdag van 7:30 uur t/m 16:30 uur.

Wat heeft QPS Works jou te bieden?
  • Een salaris afhankelijk van je ervaring van €14,42 tot €17,30 bruto per uur;
  • Een baan voor langere tijd, waarbij je fulltime aan de slag en bij goed functioneren in vaste dienst zal treden;
  • Je krijgt alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Cursussen, opleidingen en trainingen volgen om door te groeien. Alles is mogelijk als jij verder wilt komen.
Wat breng jij mee?
  • Je hebt een grote passie voor techniek en bent gemotiveerd en enthousiast om in deze functie door te groeien;
  • Je hebt een rijbewijs B en bent bereid om gebruik te maken van een bedrijfsauto;
  • Je kunt zelfstandig werken en onderneemt actie bij het signaleren en verhelpen van storingen;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt helder rapporteren;
  • Je bent bereid om in wisselende diensten te werken, soms ook in de avonduren en weekenden.

Over QPS Works

De perfecte match. Dat is waar wij voor gaan!

Werk is belangrijk in je leven, want werk zorgt natuurlijk voor inkomsten. Maar je baan levert ook sociale contacten op speelt een grote rol in je persoonlijke groei.  
Bij QPS Works snappen wij dat als geen ander. Daarom werken wij samen met de leukste en beste werkgevers in diverse branches. Ook hebben wij veel beschikbare vacatures waarbij je kans maakt op een vast contract, als jij jezelf onmisbaar maakt voor onze opdrachtgevers.  

Wat zijn jouw drijfveren? Wil je verder leren? Wil je opleidingen en trainingen volgen om verder te komen? Of zoek je een vaste baan?
Wij denken met je mee en we investeren graag in jouw talent. 

Meer weten?

Volg QPS Works op Social Media om snel en gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures, het laatste nieuws en voor sollicitatietips. Je kunt ons vinden en volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn. 
 

Lees meer over onze organisatie

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega

Geïnteresseerd in deze vacature? Direct solliciteren

Enthousiast?

Stuur ons dan meteen jouw gegevens. Een cv meesturen mag (graag zelfs) – maar is niet verplicht. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We hebben dan wellicht nog wat vragen voor je of we plannen meteen een inschrijfgesprek in. Dat kan plaatsvinden op ons kantoor, maar in veel gevallen ook online.

Heb je een vraag over deze vacature?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega

Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works