Naar overzicht vacatures

Parttime en fulltime schoonmaakmedewerkers voor diverse projecten in Zuid-Holland

Diverse in Zuid-Holland
12,58 - 16,01
5-40
Vast
Lessen volgen in een schoon klaslokaal. Eten in een nette en schone kantine. Vergaderen in een nette vergaderzaal. Voor medewerkers en bezoekers van deze locaties ben jij onmisbaar als schoonmaakmedewerker.

Van scholen tot kinderdagverblijven en van bedrijfspanden tot aan zorginstellingen, bij deze opdrachtgever komt het allemaal voorbij.

We zijn zowel op zoek naar starters als naar ervaren kandidaten, voor diverse vacatures zoals schoonmaakmedewerker tot aan meewerkend voorman/voorvrouw, van 4 tot 40 uur per week.

Dus ook als jij op zoek bent naar een bijbaan naast je studie of een baan die goed te combineren is met je gezin, dan hebben wij prachtige kansen voor jou!
Werkzaamheden

Voor één van de mooiste en beste opdrachtgevers in de schoonmaakbranche, zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers voor diverse functies in de regio Zuid-Holland. Op dit moment hebben wij openstaande vacatures in o.a. de regio Rotterdam en Den-Haag.

Onder de klantenkring van dit schoonmaakbedrijf vallen verschillende bedrijven, scholen en zorginstellingen. 

De werkzaamheden die hier uitgevoerd worden zijn heel divers, zoals het schoonmaken van sanitair, vegen, dweilen, stofzuigen, zemen, prullenbakken legen etc.

Als meewerkend voorman/voorvrouw ben je daarnaast ook het eerste aanspreekpunt voor je collega's en klanten. Je lost problemen op en je gaat vragen beantwoorden. 
 
Werkdagen en tijden

Of je nu 5 uur per week in de middagen of avonden wilt werken of liever fulltime aan de slag wil, alles is mogelijk.
Ook zijn diverse functies en locaties met elkaar te combineren. Kortom: in overleg met jou, stemmen wij graag de mogelijkheden af. 

Wat heeft QPS Works jou te bieden?
  • Een bruto uurloon vanaf € 12,58 voor schoonmaakmedewerker tot aan max. € 16,01 euro voor een ervaren voorman/voorvrouw. 
  • Als je na 22.00 uur of in het weekend gaat werken, komt hier nog een toeslag bovenop (130% - 150%). 
  • Een leuke baan met fijne collega's.
  • Werkdagen en tijden afgestemd in overleg met jou. 
  • Werk bij een mooi en betrouwbaar schoonmaakbedrijf waar veel mogelijkheden zijn voor de toekomst, zodat je alle ruimte krijgt om verder door te groeien binnen het schoonmaakvak.
  • Wekelijkse betaling van je salaris.
Wat breng jij mee?
  • Je bent graag bezig, stilzitten is niets voor jou.
  • Je spreekt en verstaat Nederlands of Engels.
  • Je woont in de regio en je kunt de werklocaties zelf bereiken, met je auto, fiets of brommer.
  • Ervaring in de schoonmaak is mooi meegenomen maar niet vereist, ook zonder ervaring maar met een flinke dosis enthousiasme ben je van harte welkom.

Over QPS Works

De perfecte match. Dat is waar wij voor gaan!

Werk is belangrijk in je leven, want werk zorgt natuurlijk voor inkomsten. Maar je baan levert ook sociale contacten op speelt een grote rol in je persoonlijke groei.  
Bij QPS Works snappen wij dat als geen ander. Daarom werken wij samen met de leukste en beste werkgevers in diverse branches. Ook hebben wij veel beschikbare vacatures waarbij je kans maakt op een vast contract, als jij jezelf onmisbaar maakt voor onze opdrachtgevers.  

Wat zijn jouw drijfveren? Wil je verder leren? Wil je opleidingen en trainingen volgen om verder te komen? Of zoek je een vaste baan?
Wij denken met je mee en we investeren graag in jouw talent. 

Meer weten?

Volg QPS Works op Social Media om snel en gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures, het laatste nieuws en voor sollicitatietips. Je kunt ons vinden en volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn. 
 

Lees meer over onze organisatie

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Rori Maria

Rori Maria
Junior Recruiter
rori.maria@qpsworks.nl 0786174713 Geïnteresseerd in deze vacature? Direct solliciteren

Enthousiast?

Stuur ons dan meteen jouw gegevens. Een cv meesturen mag (graag zelfs) – maar is niet verplicht. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We hebben dan wellicht nog wat vragen voor je of we plannen meteen een inschrijfgesprek in. Dat kan plaatsvinden op ons kantoor, maar in veel gevallen ook online.

Heb je een vraag over deze vacature?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Rori Maria

rori.maria@qpsworks.nl 0786174713
Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works