Naar overzicht vacatures

Parttime schoonmaakmedewerker

Oosterhout
12,15 - 13,87
7.5 tot 25 uur per week
Vast
Een vuiltje op de vloer. Stof op de kast. Jij ziet het en je haalt het meteen weg. Want jij hebt oog voor detail als het gaat om schoonmaakwerk.
Wat de werklocatie ook is, een kantoor, een school of een fabriek, als jouw werkdag erop zit dan glimt de vloer, het ruikt weer fris en alles is weer helemaal schoon.
Dat geeft jou een goed gevoel, elke dag weer. En omdat je parttime werkt, heb je genoeg tijd over voor andere dingen. We hebben werk van 7.5 tot 25 uur per week op verschillende locaties in Oosterhout.
Werkzaamheden

Als schoonmaakmedewerker ga je aan de slag met alle voorkomende werkzaamheden, zoals het afstoffen, stofzuigen en moppen van ruimten, meubilair en sanitair.

Wat heeft QPS Works jou te bieden?
  • Een salaris van € 12,15 tot € 13,87 bruto per uur .
  • Een leuke baan met fijne collega's binnen een mooi familiebedrijf.
  • Veel mogelijkheden zijn voor de toekomst, zodat je alle ruimte krijgt om verder door te groeien binnen het schoonmaakvak.
  • Wekelijkse of 4-wekelijkse betaling van je salaris, aan jou de keuze.
Wat breng jij mee?
  • Je spreekt en verstaat Nederlands.
  • Je woont in de regio Oosterhout en je kunt zelf op je werk komen.
  • Ervaring in de schoonmaak is mooi meegenomen maar niet vereist, ook zonder ervaring mét een flinke dosis enthousiasme ben je van harte welkom.
  • Je hebt de basisvakopleiding schoonmaak behaald of bent bereid deze te behalen.
  • Geef in jouw sollicitatie aan hoeveel uur per week je beschikbaar bent, en op welke dagen/tijden. 

Over QPS Works

De perfecte match. Dat is waar wij voor gaan!

Werk is belangrijk in je leven, want werk zorgt natuurlijk voor inkomsten. Maar je baan levert ook sociale contacten op speelt een grote rol in je persoonlijke groei.  
Bij QPS Works snappen wij dat als geen ander. Daarom werken wij samen met de leukste en beste werkgevers in diverse branches. Ook hebben wij veel beschikbare vacatures waarbij je kans maakt op een vast contract, als jij jezelf onmisbaar maakt voor onze opdrachtgevers.  

Wat zijn jouw drijfveren? Wil je verder leren? Wil je opleidingen en trainingen volgen om verder te komen? Of zoek je een vaste baan?
Wij denken met je mee en we investeren graag in jouw talent. 

Meer weten?

Volg QPS Works op Social Media om snel en gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures, het laatste nieuws en voor sollicitatietips. Je kunt ons vinden en volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn. 
 

Lees meer over onze organisatie

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Gabriel Garcia Mendes

Gabriel Garcia Mendes
Junior Recruiter
gabriel.garciamendes@qpsworks.nl 085-9026975 Geïnteresseerd in deze vacature? Direct solliciteren

Enthousiast?

Stuur ons dan meteen jouw gegevens. Een cv meesturen mag (graag zelfs) – maar is niet verplicht. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We hebben dan wellicht nog wat vragen voor je of we plannen meteen een inschrijfgesprek in. Dat kan plaatsvinden op ons kantoor, maar in veel gevallen ook online.

Heb je een vraag over deze vacature?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Gabriel Garcia Mendes

gabriel.garciamendes@qpsworks.nl 085-9026975
Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works