Naar overzicht vacatures

Parttime schoonmaakmedewerk(st)er

Dordrecht
12,58
15 uur per week, 09.00 - 12.00 uur
Vast
Werken achter een schoon bureau. Gebruik kunnen maken van een fris toilet. Het lijkt allemaal vanzelfsprekend en dankzij jou is dat het ook. Want als jij aan het werk gaat als parttime schoonmaakmedewerk(st)er bij dit bedrijf in Dordrecht, dan kunnen jouw collega's daar op vertrouwen. Daarom ben jij onmisbaar voor alle medewerkers en bezoekers van dit bedrijf. Dat zorgt ervoor dat jij met een tevreden gevoel de deur uitstapt als jouw dag er op zit.
Werkzaamheden

Als schoonmaakmedewerker ga jij aan de slag bij een bedrijf in Dordrecht. Van het schoonmaken van de vloeren tot aan het sanitiair: jij regelt het allemaal. Soppen, dweilen, stofzuigen: alles komt voorbij in jouw dagelijkse werkzaamheden.

Werkdagen en tijden

Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 12.00 uur, dus totaal 15 uur per week.

Wat heeft QPS Works jou te bieden?
  • Een bruto uurloon van 12,58 euro.
  • Werk voor langere tijd, zelfs uitzicht op vast dienstverband als de klant tevreden is over jouw werkzaamheden.
Wat breng jij mee?
  • Je hebt verstand van schoonmaken en je ziet zelf het werk dat gedaan moet worden.
  • Je hebt een VCA certificaat of je bent bereid om dit via QPS Works te gaan behalen.
  • Je verstaat en spreekt Nederlands of Engels.
  • Je woont in de regio Dordrecht en je kunt zelf de werklocatie (aan de Baanhoekweg) bereiken.
  • Je bent een echte aanpakker en je steekt graag de handen uit de mouwen.

Over QPS Works

De perfecte match. Dat is waar wij voor gaan!

Werk is belangrijk in je leven, want werk zorgt natuurlijk voor inkomsten. Maar je baan levert ook sociale contacten op speelt een grote rol in je persoonlijke groei.  
Bij QPS Works snappen wij dat als geen ander. Daarom werken wij samen met de leukste en beste werkgevers in diverse branches. Ook hebben wij veel beschikbare vacatures waarbij je kans maakt op een vast contract, als jij jezelf onmisbaar maakt voor onze opdrachtgevers.  

Wat zijn jouw drijfveren? Wil je verder leren? Wil je opleidingen en trainingen volgen om verder te komen? Of zoek je een vaste baan?
Wij denken met je mee en we investeren graag in jouw talent. 

Meer weten?

Volg QPS Works op Social Media om snel en gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures, het laatste nieuws en voor sollicitatietips. Je kunt ons vinden en volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn. 
 

Lees meer over onze organisatie

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Rori Maria

Rori Maria
Junior Recruiter
rori.maria@qpsworks.nl 0786174713 Geïnteresseerd in deze vacature? Direct solliciteren

Enthousiast?

Stuur ons dan meteen jouw gegevens. Een cv meesturen mag (graag zelfs) – maar is niet verplicht. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We hebben dan wellicht nog wat vragen voor je of we plannen meteen een inschrijfgesprek in. Dat kan plaatsvinden op ons kantoor, maar in veel gevallen ook online.

Heb je een vraag over deze vacature?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Rori Maria

rori.maria@qpsworks.nl 0786174713
Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works