Naar overzicht vacatures

Parttime verkoopmedewerker Shell shop (8-24 uur)

Maassluis
12,52
8-24
Vast
Terwijl de klanten van het tankstation hun auto opladen, zorg jij ervoor dat zij een prettig en ontspannen verblijf hebben. Een kopje koffie, verse broodjes en een gastvrije glimlach: Laat dat maar aan jou over!
Wil je parttime werken? Hier kan het!
Maak jij jezelf onmisbaar voor deze opdrachtgever? Dan behoort een vast contract tot de toekomstmogelijkheden.
Werkzaamheden

Als jij gaat starten met deze leuke baan, dan ga je aan het werk voor een Shell station in Maassluis.
Je ontvangt en adviseert onze gasten op vriendelijke wijze. Je gaat de lekkerste verse broodjes, streetfood en warme snacks bereiden en je maakt drankjes klaar. Je zorgt voor een schone, nette en opgeruimde winkel. Van de broodjes tot de drankjes, alles staat er netjes bij in de shop, dankzij jou. 

Wat heeft QPS Works jou te bieden?
  • Een bruto uurloon van 12,52 euro bruto per uur. Werk je tussen 24.00 en 06.00 uur? Dan ontvang je een toeslag van 25% bovenop het salaris, jouw uurloon voor deze uren is dan 15,65 euro.
  • Een leuke baan met veel afwisseling, geen dag is hetzelfde.
  • Een goed inwerktraject waarbij ook trainingen gevolgd zullen worden. Ook biedt dit bedrijf heel veel toekomstmogelijkheden. Want als jij verder wilt komen en door wilt groeien, dan zit je hier goed.
  • Een baan waarbij het aantal uren/dagen afgestemd wordt in overleg met jou. De stations zijn dag en nacht geopend, 7 dagen per week. Dus ook als je een baan zoekt voor naast je studie of gezin, zijn hier genoeg mogelijkheden. Jij gaat binnen deze baan in eerste instante een zieke collega vervangen, maar als jij jezelf onmisbaar maakt bij deze opdrachtgever, dan kun je hier langer blijven werken of aan de slag bij 1 van de andere tankshops. Wij hebben namelijk veel vacatures!
  • Bij goede prestaties gegarandeerd een vast contract bij onze opdrachtgever.
Wat breng jij mee?
  • Je bent gastvrij en je maakt makkelijk contact met mensen.
  • Je houdt van een hectische en afwisselende werkplek.
  • Je hebt een rijbewijs en eigen vervoer of een scooter of fiets, zodat je zelf op je werk kunt komen.
  • Je vindt het fijn om in een enthousiast en leuk team te werken en je krijgt energie van een baan met drukte en afwisseling.
  • Je spreekt Nederlands en je kunt lezen en schrijven in het Nederlands. Maar ook de Engelstalige gasten kun jij prima te woord staan.

Over QPS Works

De perfecte match. Dat is waar wij voor gaan!

Werk is belangrijk in je leven, want werk zorgt natuurlijk voor inkomsten. Maar je baan levert ook sociale contacten op speelt een grote rol in je persoonlijke groei.  
Bij QPS Works snappen wij dat als geen ander. Daarom werken wij samen met de leukste en beste werkgevers in diverse branches. Ook hebben wij veel beschikbare vacatures waarbij je kans maakt op een vast contract, als jij jezelf onmisbaar maakt voor onze opdrachtgevers.  

Wat zijn jouw drijfveren? Wil je verder leren? Wil je opleidingen en trainingen volgen om verder te komen? Of zoek je een vaste baan?
Wij denken met je mee en we investeren graag in jouw talent. 

Meer weten?

Volg QPS Works op Social Media om snel en gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures, het laatste nieuws en voor sollicitatietips. Je kunt ons vinden en volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn. 
 

Lees meer over onze organisatie

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Stephanie Linthout

Stephanie Linthout
Junior Recruiter
stephanie.linthout@qpsworks.nl 085-9025979 Stuur een WhatsApp bericht Geïnteresseerd in deze vacature? Direct solliciteren

Enthousiast?

Stuur ons dan meteen jouw gegevens. Een cv meesturen mag (graag zelfs) – maar is niet verplicht. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We hebben dan wellicht nog wat vragen voor je of we plannen meteen een inschrijfgesprek in. Dat kan plaatsvinden op ons kantoor, maar in veel gevallen ook online.

Heb je een vraag over deze vacature?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Stephanie Linthout

stephanie.linthout@qpsworks.nl 085-9025979 Stuur een WhatsApp bericht
Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works