Naar overzicht vacatures

Recruiter

Ridderkerk
Passend bij jouw kwaliteiten
40 uur per week
Vast
Voor elke opdrachtgever die een nieuwe medewerker zoekt, stroop jij de mouwen op. Van schoonmaker tot brandwacht en van planner tot magazijnmedewerker. De juiste man of vrouw op de juiste plek, dat is waar wij voor gaan. En dat is precies waar jij jouw voldoening uit haalt, als recruiter bij QPS Works.
Dat zorgt ervoor dat jij elke dag met veel plezier aan jouw werkdag in ons gave nieuwe kantoor begint en met een goed en tevreden gevoel de deur weer achter je dicht trekt, als jouw werkdag erop zit. En die werkdag is nooit saai!
Werkzaamheden

Voor elke klant die een nieuwe medewerker zoekt, en voor elke kandidaat die een mooie baan zoekt, ga jij aan de slag. Van het zoeken op bijvoorbeeld vacaturebanken, tot aan het tekenen van de contracten: jij regelt het. 
Als recruiter heb je een baan die barst van de afwisseling en de uitdaging. Elke dag, elke klant en elke kandidaat is anders. Dat zorgt ervoor dat jouw werkdag er elke dag anders uitziet. 

Jouw taken als recruiter: 

 • Je zoekt de juiste kandidaat voor onze opdrachtgevers, in o.a. de techniek,  industrie en schoonmaakbranche. Je maakt hiervoor gebruik van bijvoorbeeld vacaturebanken, je hebt contact met jobcoaches en je bezoekt soms ook banenbeurzen.  
 • Je voert inschrijfgesprekken met de kandidaten, zodat jij een goed beeld hebt van de kandidaat. Daarnaast kun je meteen de mogelijkheden goed en helder bespreken met de kandidaten die jij aan de telefoon of aan tafel hebt.  
 • Je verwerkt de gegevens van de kandidaten op een correcte wijze in ons systeem. Wij werken met o.a. Helloflex. 
 • Mag de kandidaat op gesprek of aan de slag? Moeten er opleidingen behaald worden? Is er een auto of een helm nodig? Jij regelt het allemaal. 

Werktijden

Je werkt fulltime, maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.15 uur. 
Daarnaast draaien alle recruiters ook mee in de piketdienst. Dit houdt in dat je ongeveer 5x per jaar 24/7 bereikbaarheidsdiensten draait. Hier staat uiteraard ook iets tegenover, zowel qua financiële vergoeding als ook een compensatie in de vorm van extra vakantiedagen. 

Wat heeft QPS Works jou te bieden?
 • Een salaris van dat past bij jouw opleiding en ervaring, we vertellen jou er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek! Wij betalen 4-wekelijks het salaris uit. 
 • Een hele leuke baan – met uitzicht op een vast contract - binnen een enthousiast team. Je werkt met leuke collega’s binnen een gedreven en informeel bedrijf met een goede sfeer. 
 • Bij QPS Works krijg je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen, cursussen en trainingen te volgen om het beste uit jezelf te halen. 
 • Een auto van de zaak? Ook dat kan geregeld worden! Veel collega’s rijden al in een Toyota Aygo van de zaak, zo ben je altijd mobiel.
Wat breng jij mee?
 • Je bent een enthousiaste en fijne collega om mee te werken, want dat zijn wij ook!
 • Je bent gedreven om de beste medewerker voor onze klanten te vinden en je bent creatief en flexibel in deze zoektocht. Je denkt graag in mogelijkheden. 
 • Je bent administratief onderlegd en je hebt een klantvriendelijke, commerciële drive. 
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en je spreekt daarnaast ook een prima woordje Engels. 
 • Je hebt een rijbewijs B. 
 • Je bent fulltime beschikbaar. 

Over QPS Works

Medewerkers met kennis van zaken. De perfecte match. Dat is waar wij voor gaan!
Werk is belangrijk in je leven. Werk zorgt natuurlijk voor salaris, maar speelt daarnaast ook een grote rol in je persoonlijke groei en levert sociale contacten op.
Bij QPS Works snappen wij dat als geen ander.

Wat zijn jouw drijfveren?
Wil je verder leren? Wil je opleidingen en trainingen volgen om verder te komen?
Wij denken met je mee en investeren graag in jouw talent.

Lees meer over onze organisatie

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Alwin Smit

Alwin Smit
Recruiter
alwin.smit@qpsworks.nl 085-9026970 Stuur een WhatsApp bericht Geïnteresseerd in deze vacature? Direct solliciteren

Enthousiast?

Stuur ons dan meteen jouw gegevens. Een cv meesturen mag (graag zelfs) – maar is niet verplicht. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We hebben dan wellicht nog wat vragen voor je of we plannen meteen een inschrijfgesprek in. Dat kan plaatsvinden op ons kantoor, maar in veel gevallen ook online.

Heb je een vraag over deze vacature?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Alwin Smit

alwin.smit@qpsworks.nl 085-9026970 Stuur een WhatsApp bericht
Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works