Naar overzicht vacatures

Schoonmaakmedewerker

Zierikzee
12,87
40 uur per week
Vast
Van de productiehal tot de loods, als jouw taak er op zit, dan is alles weer fris, schoon en klaar voor gebruik. Daarom ben jij voor alle medewerkers en bezoekers van dit bedrijf onmisbaar. Als jij aan de slag gaat bij dit bedrijf heb jij dus een belangrijke taak.
Wil je snel aan het werk? Dan hebben wij de baan voor jou! Wij zijn voor deze klant namelijk op zoek naar een tijdelijke vervanger voor de vaste schoonmaker voor de periode van week 23 (5 juni) t/m week 36 (8 september)
Werkzaamheden

Jij gaat schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren bij een bedrijf in Zierikzee (gevestigd aan de Straalweg). Bij dit bedrijf worden bijvoorbeeld bakpoeders, kruiden, specerijen en kleurstoffen voor voedingsmiddelen gemaakt. Omdat je ook in kleine/besloten ruimtes zal werken (denk bijvoorbeeld aan een tank of silo), is het belangrijk dat je niet claustrofobisch bent. Oftewel: je bent niet bang in kleine ruimtes.

Werktijden

Je gaat fulltime aan het werk in dagdiensten.
Dit is een tijdelijke baan (in verband met vakantieperiode).

Wat heeft QPS Works jou te bieden?
  • Een basissalaris van € 12,87 bruto per uur.
  • Wij betalen het salaris elke week aan je uit.
  • Een baan waarbij je snel aan de slag kunt.
  • Een leuke baan met afwisseling en verantwoordelijkheid bij een mooi bedrijf met een goede sfeer en fijne collega’s.
Wat breng jij mee?
  • Je beheerst de Nederlandse taal.
  • Je bent in het bezit van een VCA certificaat of je bent bereid om dit certificaat te gaan behalen met behulp van QPS Works.
  • Je bent in het bezit van een certificaat Werken in besloten ruimtes of je bent bereid om dit certificaat te gaan behalen met behulp van QPS Works.
  • Je bent beschikbaar op de aangegeven dagen en tijden/periode.
  • Je woont in de regio Zierikzee en je kunt zelf op je werkt komen, bijvoorbeeld met de fiets, brommer of auto.

Ben jij voor langere tijd beschikbaar? Dan gaan wij ons best doen om jou meteen weer aan een nieuwe baan te helpen, als deze klus er op zit. Wij hebben namelijk diverse opdrachtgevers die op zoek zijn naar enthousiaste nieuwe collega's!

Over QPS Works

De perfecte match. Dat is waar wij voor gaan!

Werk is belangrijk in je leven, want werk zorgt natuurlijk voor inkomsten. Maar je baan levert ook sociale contacten op speelt een grote rol in je persoonlijke groei.  
Bij QPS Works snappen wij dat als geen ander. Daarom werken wij samen met de leukste en beste werkgevers in diverse branches. Ook hebben wij veel beschikbare vacatures waarbij je kans maakt op een vast contract, als jij jezelf onmisbaar maakt voor onze opdrachtgevers.  

Wat zijn jouw drijfveren? Wil je verder leren? Wil je opleidingen en trainingen volgen om verder te komen? Of zoek je een vaste baan?
Wij denken met je mee en we investeren graag in jouw talent. 

Meer weten?

Volg QPS Works op Social Media om snel en gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures, het laatste nieuws en voor sollicitatietips. Je kunt ons vinden en volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn. 
 

Lees meer over onze organisatie

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega

Geïnteresseerd in deze vacature? Direct solliciteren

Enthousiast?

Stuur ons dan meteen jouw gegevens. Een cv meesturen mag (graag zelfs) – maar is niet verplicht. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We hebben dan wellicht nog wat vragen voor je of we plannen meteen een inschrijfgesprek in. Dat kan plaatsvinden op ons kantoor, maar in veel gevallen ook online.

Heb je een vraag over deze vacature?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega

Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works