Naar overzicht vacatures

Schoonmaakmedewerker parttime

Bergen op Zoom
13,42 - 14,78
20-25 uur per week
Vast
Werken in een schoon kantoor. Gebruik kunnen maken van een fris toilet. Eten in een nette kantine. Het lijkt allemaal vanzelfsprekend en dankzij jou is dat het ook. Als jij als parttime schoonmaakmedewerker aan de slag gaat bij dit bedrijf in Bergen op Zoom regel jij het allemaal en daarom ben jij onmisbaar voor je collega's en voor alle bezoekers van dit bedrijf.

Je gaat 4 tot 5 uur per dag aan de slag, en je werktijden stem je samen met de klant af. Zo kun jij werken op de tijden die jou het beste uitkomen (tussen 06.00 en 14.00 uur). Hoe flexibel wil je het hebben?
Werkzaamheden

Van vloeren tot bureaus en van sanitair tot de controlekamers. Jij zorgt ervoor dat alles netjes en schoon is als jij klaar bent. Soppen, stoffen, dweilen, stofzuigen: alles komt voorbij in jouw dagelijkse werkzaamheden.

Werkdagen en tijden

Maandag t/m vrijdag tussen 06.00 en 14.00 uur. Je werkt 4 tot 5 uur per dag, dus totaal zo'n 20-25 uur per week.
Wil je vroeg starten? Dat kan! Liever om 09.00 uur beginnen? Ook dat is mogelijk. De werktijden stemt onze klant graag met jou af, deze baan is dus ook prima te combineren met bijvoorbeeld je gezin.

Wat heeft QPS Works jou te bieden?
  • Een bruto uurloon vanaf 13,42 tot 14,78 euro.
  • Werk voor langere tijd, zelfs uitzicht op vast dienstverband als de klant tevreden is over jouw werkzaamheden.
  • Een baan waar jij de ruimte krijgt om te werken op de tijden die jou het beste uitkomen, in overleg met de klant.
Wat breng jij mee?
  • Je hebt verstand van schoonmaken en je ziet zelf het werk dat gedaan moet worden.
  • Je verstaat en spreekt Nederlands of Engels.
  • Je bent beschikbaar van maandag t/m vrijdag voor 4-5 uur per dag tussen 06.00 en 14.00 uur.
  • Je woont in de regio Bergen op Zoom en je kunt zelf op je werk komen (het bedrijf is gevestigd aan de Plasticslaan).
  • Je bent een echte aanpakker en je steekt graag de handen uit de mouwen.

Over QPS Works

De perfecte match. Dat is waar wij voor gaan!

Werk is belangrijk in je leven, want werk zorgt natuurlijk voor inkomsten. Maar je baan levert ook sociale contacten op speelt een grote rol in je persoonlijke groei.  
Bij QPS Works snappen wij dat als geen ander. Daarom werken wij samen met de leukste en beste werkgevers in diverse branches. Ook hebben wij veel beschikbare vacatures waarbij je kans maakt op een vast contract, als jij jezelf onmisbaar maakt voor onze opdrachtgevers.  

Wat zijn jouw drijfveren? Wil je verder leren? Wil je opleidingen en trainingen volgen om verder te komen? Of zoek je een vaste baan?
Wij denken met je mee en we investeren graag in jouw talent. 

Meer weten?

Volg QPS Works op Social Media om snel en gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures, het laatste nieuws en voor sollicitatietips. Je kunt ons vinden en volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn. 
 

Lees meer over onze organisatie

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Gabriel Garcia Mendes

Gabriel Garcia Mendes
Junior Recruiter
gabriel.garciamendes@qpsworks.nl 085-9026975 Geïnteresseerd in deze vacature? Direct solliciteren

Enthousiast?

Stuur ons dan meteen jouw gegevens. Een cv meesturen mag (graag zelfs) – maar is niet verplicht. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We hebben dan wellicht nog wat vragen voor je of we plannen meteen een inschrijfgesprek in. Dat kan plaatsvinden op ons kantoor, maar in veel gevallen ook online.

Heb je een vraag over deze vacature?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Gabriel Garcia Mendes

gabriel.garciamendes@qpsworks.nl 085-9026975
Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works