Naar overzicht vacatures

Schoonmaakmedewerker snackfabriek

Oud-Beijerland
12,87 - 16,17
40 uur per week, nachtdiensten
Vast
Als jij wat lekkers koopt, in de bioscoop of in de supermarkt, dan sta je vast niet stil bij voedselveiligheid. Want je kunt er op vertrouwen, dat deze snacks veilig en schoon zijn, en gemaakt worden in een nette en schone fabriek. Dat klinkt logisch, maar dat is het niet. Er zit namelijk een heel proces achter, en daar weet jij alles van. Dit is namelijk precies waar jij je mee gaat bezighouden, als jij aan de slag gaat als schoonmaakmedewerker in deze fabriek in Oud Beijerland.

En als jij deze belangrijke rol gaat vervullen, dan liggen er prachtige kansen voor jouw toekomst. Waar wacht je nog op?
Werkzaamheden

Als jij aan het werk gaat als schoonmaker bij dit bedrijf, dan ga je aan het werk in een fabriek waar zout- en zoetwaren verwerkt worden. Denk hierbij aan producten zoals snoep en snacks die verkocht worden in bioscopen en in de supermarkt. 

Als schoonmaakmedewerker heb je dus een belangrijke taak. Verantwoordelijkheidsgevoel is dan ook onmisbaar.

Je zorgt er samen met jouw collega’s voor dat productielijnen, machines, weegschalen, bakken, vloeren en stootranden helemaal schoon zijn. Daarnaast voer je ook productiewerkzaamheden uit.

Werktijden

Er wordt gewerkt in 2 nachtdiensten: 18.30 uur - 02.15 uur & 21.30 uur - 05.15 uur. 

For the English version of the job description, click on the link:
https://www.qpsworks.nl/cleaner

Wat heeft QPS Works jou te bieden?
  • Een bruto uurloon dat ligt tussen de € 12,87 (tot 22.00 uur) en de € 16,17 (inclusief nachttoeslag van 130% van 22.00 tot 06.00 uur) op basis van de schoonmaak cao. Het salaris wordt elke week aan je uitbetaald.
  • Een leuke baan met afwisseling en verantwoordelijkheid bij een mooi bedrijf met een goede sfeer en fijne collega’s.
  • Prachtige kansen voor de toekomst, als jij jezelf onmisbaar maakt voor dit bedrijf. Zo maak je bijvoorbeeld kans op een vast contract en krijg je alle ruimte om verder te leren en jezelf te ontwikkelen binnen jouw vakgebied.
Wat breng jij mee?
  • Je kunt zelf op de werklocatie komen in Oud-Beijerland. Het bedrijf is namelijk niet te bereiken met het openbaar vervoer. Een huurauto van de zaak is ook mogelijk, natuurlijk heb je dan wel een geldig rijbewijs B nodig. 
  • Je steekt graag de handen uit de mouwen. Moet er iets langer doorgewerkt worden, om de klus af te maken? Dat is voor jou geen probleem.
  • Je spreekt en verstaat Nederlands en/of Engels. 
  • Geen ervaring? Geen probleem! We vinden jouw enthousiasme namelijk minstens zo belangrijk.  

Over QPS Works

Medewerkers met kennis van zaken. De perfecte match. Dat is waar wij voor gaan!
Werk is belangrijk in je leven. Werk zorgt natuurlijk voor salaris, maar speelt daarnaast ook een grote rol in je persoonlijke groei en levert sociale contacten op.
Bij QPS Works snappen wij dat als geen ander.

Wat zijn jouw drijfveren?
Wil je verder leren? Wil je opleidingen en trainingen volgen om verder te komen?
Wij denken met je mee en investeren graag in jouw talent.

Lees meer over onze organisatie

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Michael Mathilda

Michael Mathilda
Recruiter
michael.mathilda@qpsworks.nl 085-9025971 Stuur een WhatsApp bericht Geïnteresseerd in deze vacature? Direct solliciteren

Enthousiast?

Stuur ons dan meteen jouw gegevens. Een cv meesturen mag (graag zelfs) – maar is niet verplicht. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We hebben dan wellicht nog wat vragen voor je of we plannen meteen een inschrijfgesprek in. Dat kan plaatsvinden op ons kantoor, maar in veel gevallen ook online.

Heb je een vraag over deze vacature?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Michael Mathilda

michael.mathilda@qpsworks.nl 085-9025971 Stuur een WhatsApp bericht
Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works