Naar overzicht vacatures

Schoonmaakmedewerker (specialist) regio Amsterdam

Amsterdam
12.58 - 13.45
40 uur per week
Vast
Een schoon klaslokaal, nette en schone kantineruimtes. Vergaderen in een nette vergaderruimte, schone ramen en gevels en een glanzende vloer. Voor medewerkers en bezoekers ben jij onmisbaar als specialistisch reiniger.

In de specialistische reiniging houd je je bezig met alle werkzaamheden die aan bod komen in de schoonmaak. Je werkt zowel binnen als buiten en bent van alle markten thuis alles als het gaat om het onderhoud van vloeren, glas en gevelreiniging, diepte reiniging en de interieur schoonmaak.

In je werk als specialistische reiniger zijn je werkdagen zeer gevarieerd. Zo kom je te werken op scholen, kinderdagverblijven, bedrijven en zorginstellingen. Elke dag is anders en dat is ook waar jouw kwaliteiten liggen.

Beschik je niet over de juiste ervaring? Geen probleem! We zijn bereid om je alle kneepjes van het vak te leren, zodat je uiteindelijk zelfstandig op verschillende projecten kan worden ingezet.
Werkzaamheden

Voor één van de mooiste en beste opdrachtgevers in de schoonmaakbranche, zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers voor de regio Amsterdam.
Onder de klantenkring van dit schoonmaakbedrijf vallen verschillende bedrijven, scholen en zorginstellingen. 

De werkzaamheden die hier uitgevoerd worden zijn heel divers, zoals het schoonmaken van sanitair, vegen, dweilen, stofzuigen, zemen, prullenbakken legen, werken op de boenmachine etc.

Werkdagen en tijden

In deze functie ga je fulltime aan de slag en werk je voornamelijk van maandag tot en met vrijdag. Wel wordt verwacht dat je flexibel bent, dus de kans dat je regelmatig in de avond of nacht werkt is aanwezig.

Wat heeft QPS Works jou te bieden?
  • Een bruto uurloon vanaf € 12,58 tot € 13,45 euro afhankelijk van je ervaring
  • Als je na 22.00 uur of in het weekend gaat werken, komt hier nog een toeslag bovenop (130% - 150%). 
  • Een leuke baan met fijne collega's.
  • Werkdagen en tijden afgestemd in overleg met jou. 
  • Werk bij een mooi en betrouwbaar schoonmaakbedrijf waar veel mogelijkheden zijn voor de toekomst, zodat je alle ruimte krijgt om verder door te groeien binnen het schoonmaakvak.
  • Wekelijkse betaling van je salaris.
Wat breng jij mee?
  • Je bent graag bezig, stilzitten is niets voor jou.
  • Je spreekt en verstaat Nederlands of Engels.
  • Je woont in de regio en je kunt de werklocaties zelf bereiken.
  • Ervaring in de schoonmaak is mooi meegenomen maar niet vereist, ook zonder ervaring maar met een flinke dosis enthousiasme ben je van harte welkom.

Over QPS Works

De perfecte match. Dat is waar wij voor gaan!

Werk is belangrijk in je leven, want werk zorgt natuurlijk voor inkomsten. Maar je baan levert ook sociale contacten op speelt een grote rol in je persoonlijke groei.  
Bij QPS Works snappen wij dat als geen ander. Daarom werken wij samen met de leukste en beste werkgevers in diverse branches. Ook hebben wij veel beschikbare vacatures waarbij je kans maakt op een vast contract, als jij jezelf onmisbaar maakt voor onze opdrachtgevers.  

Wat zijn jouw drijfveren? Wil je verder leren? Wil je opleidingen en trainingen volgen om verder te komen? Of zoek je een vaste baan?
Wij denken met je mee en we investeren graag in jouw talent. 

Meer weten?

Volg QPS Works op Social Media om snel en gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures, het laatste nieuws en voor sollicitatietips. Je kunt ons vinden en volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn. 
 

Lees meer over onze organisatie

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Frank Fernandes

Frank Fernandes
Junior recruiter
frank.fernandes@qpsworks.nl 085-9026973 Stuur een WhatsApp bericht Geïnteresseerd in deze vacature? Direct solliciteren

Enthousiast?

Stuur ons dan meteen jouw gegevens. Een cv meesturen mag (graag zelfs) – maar is niet verplicht. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We hebben dan wellicht nog wat vragen voor je of we plannen meteen een inschrijfgesprek in. Dat kan plaatsvinden op ons kantoor, maar in veel gevallen ook online.

Heb je een vraag over deze vacature?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Frank Fernandes

frank.fernandes@qpsworks.nl 085-9026973 Stuur een WhatsApp bericht
Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works