Naar overzicht vacatures

Schoonmaker veiligheidsmiddelen

Rotterdam Pernis
13,65
40 uur per week
Vast
De hogedrukspuiter kan erop vertrouwen dat zijn laarzen waterdicht zijn, als hij aan het werk gaat. Het pak van de brandwacht is schoon, gecheckt en brandveilig. Jouw collega’s kunnen dankzij jou veilig aan het werk, met schone beschermingsmiddelen. Dat is van levensbelang. Die verantwoordelijkheid, dat spreekt jou aan.

Dat zorgt ervoor dat jij elke dag met veel zin aan een nieuwe dag begint en met een goed gevoel de deur uitloopt, aan het einde van je werkdag als schoonmaker veiligheidsmiddelen.
Werkzaamheden

Als je aan het werk gaat binnen deze functie, dan ga je aan de slag bij een grote werkgever in de petrochemische industrie in de regio Rotterdam (Pernis). 

 • Het schoonmaken van persoonlijke veiligheidsmiddelen (PBM’s)
 • Zie je een gaatje of een lek? Dan schrijf je dit op en je repareert dit meteen. Zo zorg jij ervoor dat de beschermingsmiddelen weer veilig gebruikt kunnen worden op de volgende klus en jouw collega's veilig en beschermd aan het werk kunnen.

Werktijden

Er wordt binnen de functie van schoonmaker veiligheidsmiddelen fulltime gewerkt, in dagdiensten, maar bij drukke periodes kan het zijn dat er ook in de avonduren wordt gewerkt. 

Wat heeft QPS Works jou te bieden?
 • Een startsalaris van € 13,65 bruto per uur.
 • Het salaris betalen wij elke week aan je uit.
 • Maak jij jezelf onmisbaar voor deze klant? Dan zijn er veel toekomstmogelijkheden voor je! Onze klant investeert namelijk graag in jouw talent. Cursussen en opleidingen volgen, doorgroeien; alles is mogelijk!
Wat breng jij mee?
 • Je hebt een VCA certificaat of je bent bereid dit snel te gaan behalen, met onze hulp.
 • Je bent fulltime beschikbaar en je staat open voor zowel dag als avonddiensten.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je hebt oog voor detail, ook een klein lek of een klein gaatje valt jou op.
 • Bukken, tillen of sjouwen? Geen probleem voor jou!
 • Je hebt een rijbewijs B. Eigen vervoer is mooi meegenomen maar een huurauto van de zaak is ook mogelijk in overleg.  

Voldoe je niet aan alle eisen voor de functie van schoonmaker veiligheidsmiddelen, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe baan? Neem dan gerust contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden met je. Zo werkt het, bij QPS!

Over QPS Works

De perfecte match. Dat is waar wij voor gaan!

Werk is belangrijk in je leven, want werk zorgt natuurlijk voor inkomsten. Maar je baan levert ook sociale contacten op speelt een grote rol in je persoonlijke groei.  
Bij QPS Works snappen wij dat als geen ander. Daarom werken wij samen met de leukste en beste werkgevers in diverse branches. Ook hebben wij veel beschikbare vacatures waarbij je kans maakt op een vast contract, als jij jezelf onmisbaar maakt voor onze opdrachtgevers.  

Wat zijn jouw drijfveren? Wil je verder leren? Wil je opleidingen en trainingen volgen om verder te komen? Of zoek je een vaste baan?
Wij denken met je mee en we investeren graag in jouw talent. 

Meer weten?

Volg QPS Works op Social Media om snel en gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures, het laatste nieuws en voor sollicitatietips. Je kunt ons vinden en volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn. 
 

Lees meer over onze organisatie

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Alwin Smit

Alwin Smit
Recruiter
alwin.smit@qpsworks.nl 085-9026970 Stuur een WhatsApp bericht Geïnteresseerd in deze vacature? Direct solliciteren

Enthousiast?

Stuur ons dan meteen jouw gegevens. Een cv meesturen mag (graag zelfs) – maar is niet verplicht. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We hebben dan wellicht nog wat vragen voor je of we plannen meteen een inschrijfgesprek in. Dat kan plaatsvinden op ons kantoor, maar in veel gevallen ook online.

Heb je een vraag over deze vacature?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Alwin Smit

alwin.smit@qpsworks.nl 085-9026970 Stuur een WhatsApp bericht
Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works