Tankshopmedewerker (allround)

Over deze functie

Ben je gastvrij en flexibel, word je blij van mensen om je heen en heb je affiniteit met de horeca? Dan is QPS op zoek naar jou! We zijn namelijk op zoek naar een gemotiveerde allround tankshopmedewerker. Als tankshopmedewerker kom je terecht in een gezellig team. Het tankstation is 24 uur per dag geopend. Het kan daardoor voor komen dat je wisselende diensten draait.

Zo ziet jouw dag eruit:

Wanneer je over de vloer loopt, zie je een klant bij de serveerbalie staan. Je stapt erop af en vraagt met een glimlach of de klant hulp nodig heeft. Je neemt de bestelling van de klant op en je verkoopt er meteen wat lekkers bij voor onderweg. Terwijl je collega de bestelling klaarmaakt, reken je de tankkosten van de volgende klant af. Tussen het helpen van de klanten door, zorg je dat de winkel netjes blijft. Je maakt ruimte in de vakken op de verkoopplaatsen, zodat jouw collega deze ruimte morgen kan vullen met nieuwe voorraad. Aan het eind van de avond ruim je de laatste artikelen nog even op en dan is de avond alweer voorbij!

Als tankshopmedewerker zullen je taken onder andere bestaan uit:

• Het bereiden van verse broodjes en sapjes;

• Het afrekenen van producten;

• Het attent maken van gasten op lopende acties;

• Het netjes houden van de winkel en bijvullen van de schappen.

Wat vragen wij van jou?

Je bent flexibel inzetbaar;
Je bent gastvrij, klantgericht en representatief;
Je beschikt over een rijbewijs B en eigen vervoer.

Tevens heb je bij voorkeur:

• Horeca-ervaring

• Winkelervaring

Enthousiast?

Dan ontvangen wij graag je gegevens, persoonlijke motivatie en CV. Zijn wij net zo enthousiast als jij bent, dan nodigen we je graag uit voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. 

Alwin Smit

Heb je een vraag over deze vacature?

Neem dan contact op met Alwin Smit. Hij heeft antwoord op al jouw vragen.