Taxichauffeur MVS

Over deze functie

Ben je flexibel, heb je een passie voor het werken met mensen en zit je graag op de weg? Dan zoeken wij jou! QPS is namelijk op zoek naar gemotiveerde en flexibele taxichauffeurs. De functie is gemiddeld 24 tot 36 uur per week. Je bent verantwoordelijk voor het vervoeren van passagiers met een geestelijke of lichamelijke beperking, oudere mensen of kinderen. Je wordt op flexibele werktijden ingepland, tijdens de ochtend- of middagshift, van maandag tot en met zondag. Je hebt te maken met een strak rittenschema. Daar moet je goed mee om kunnen gaan. Het kan voorkomen dat je vertraging hebt. In dat geval dien je de klant tijdig te informeren dat je later op locatie bent.

Zo ziet jouw dag eruit:

Vandaag staat een drukke dag op de planning! Onder het genot van een goede kop koffie begin je de nieuwe week. Bij het centrale taximeldpunt bespreek je de belevenissen van het afgelopen weekend met collega’s, voordat je in jouw taxibus stapt. De dag begint met het ophalen van een vaste klant; mevrouw Ter Beek. Omdat ze al wat ouder is en daardoor niet meer zo goed ter been, haal je haar op vanaf haar kamer. Nadat je haar geholpen hebt met haar jas aantrekken, begeleid je haar naar de bus. Terwijl je haar veilig naar haar bestemming brengt, maak je een gezellig praatje. Aangekomen bij de dagbesteding draag je haar over aan de verzorger. Je zwaait haar gedag en met een voldaan gevoel vervolg je je rit naar de volgende bestemming.

Als taxichauffeur zullen je taken onder andere bestaan uit:

• Het zo efficiënt en veilig mogelijk vervoeren van klanten, met een uitstekende dienstverlening;

• Het tijdig en correct voorbereiden van de ritten;

• Het zorgdragen voor een ordelijke, nette inrichting van de taxi door controle voor vertrek en na het verlaten van het voertuig;

• Het rapporteren van eventuele problemen of verbeterpunten aan de directie;

• Het correct uitvoeren en administratief afhandelen van de ritten, de rittenstaat en het werkboekje, zoals wettelijk voorgeschreven.

Wat vragen wij van jou?

Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een geldige chauffeurpas;
Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aantonen;
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
Je bent woonachtig in de omgeving van Rotterdam;
Je hebt affiniteit met de doelgroep;
Je komt representatief over;
Je hebt goede contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden;
Je bent bereid tot het volgen van extra cursussen.

Enthousiast?

Dan ontvangen wij graag je gegevens, persoonlijke motivatie en CV. Zijn wij net zo enthousiast als jij bent, dan nodigen we je graag uit voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. 

Alwin Smit

Heb je een vraag over deze vacature?

Neem dan contact op met Alwin Smit. Hij heeft antwoord op al jouw vragen.