Toezichthouder Industrie

Over deze functie

Word je blij van een grote verantwoordelijkheid, ben je alert en haal je energie uit het zorgdragen en toezicht houden op de veiligheid van je collega’s? Dan zoeken wij jou! QPS Works is namelijk per direct op zoek naar gemotiveerde, proactieve en flexibele toezichthouders voor de industrie. Voor deze functie bieden we een opleidingstraject aan, zodat je beschikt over de juiste kennis en vaardigheden.

Zo ziet jouw dag eruit:

Vandaag start je bij een van onze opdrachtgevers in de functie toezichthouder industrie. Onder het genot van een goede kop koffie sla je het werkvergunning open. In de werkvergunning staat informatie wie welke werkzaamheden gaat uitvoeren en welke maatregelen genomen moeten worden om dit veilig te laten gebeuren. Vandaag houd je toezicht op een groep lassers die onderhoudswerkzaamheden uitvoeren in een opslagtank. Om te zorgen dat ook vandaag alle werkzaamheden veilig uitgevoerd worden, houd jij toezicht op de las klus en de aanwezigheid van de materialen en middelen. Vooraf spreek je de werkzaamheden goed door met alle betrokkenen, zodat je zeker weet dat alle maatregelen genomen zijn en dat de lassers de gevaren en risico’s kennen. Gedurende de dag zorg je ervoor dat alle betrokkenen zich aan de veiligheidsregels houden. Zo zorgen jullie er samen voor dat iedereen na de werkdag gezond en wel terug naar huis gaat.

Jouw werkzaamheden:

  • Controleren van werkvergunningen;
  • Controleren of de werkomgeving veilig is;
  • Toezicht houden bij de werkzaamheden;
  • Uitvoeren van gasmetingen op plaatsen waar gelast wordt

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een sterke persoonlijkheid;
Je bent representatief en kunt goed omgaan met mensen;
Je beheerst de Nederlandse taal en kunt goed met mensen omgaan
Je hebt een pro-actieve houding
Je beschikt over een rijbewijs B (huurauto van de zaak is bespreekbaar)
Je bent flexibel inzetbaar

Enthousiast?

Dan ontvangen wij graag je gegevens, persoonlijke motivatie en CV. Zijn wij net zo enthousiast als jij bent, dan nodigen we je graag uit voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. 

Alwin Smit

Heb je een vraag over deze vacature?

Neem dan contact op met Alwin Smit. Hij heeft antwoord op al jouw vragen.