Naar overzicht vacatures

Vakantiewerk in de schoonmaakbranche

Diverse in Noord-Brabant en Limburg
12,87
10-40 uur per week
Tijdelijk
Ben jij in de zomermaanden beschikbaar om de handen uit de mouwen te steken? Wil jij in de vakantieperiode wat extra's verdienen? Dan hebben wij diverse mogelijkheden bij opdrachtgevers in de schoonmaakbranche. En omdat je ook parttime aan het werk kan, houd je genoeg tijd over voor andere dingen.
Werkzaamheden

Van de bureaus tot aan de toiletten, als jouw taak er op zit, dan is alles weer fris, schoon en klaar voor gebruik. Daarom ben jij onmisbaar voor alle medewerkers en bezoekers van deze bedrijven, als jij als schoonmaakmedewerker aan het werk gaat. Tijdens de vakantieperiode vervang jij namelijk de vaste schoonmaakmedewerker, dat is een belangrijke taak. 

Wij zoeken vakantiekrachten voor bedrijven in de regio Breda, Roosendaal, Tilburg, Waalwijk, Zundert en Born. 

Wat heeft QPS Works jou te bieden?
  • Een basissalaris vanaf € 12,87 bruto per uur.
  • Wij betalen het salaris elke week aan je uit.
  • Een leuke baan met afwisseling en verantwoordelijkheid bij een mooi bedrijf met een goede sfeer en fijne collega’s.
Wat breng jij mee?
  • Je beheerst de Nederlandse of de Engelse taal. 
  • Je hebt eigen vervoer (fiets, brommer of auto) zodat je zelf op je werk kunt komen. 

Over QPS Works

De perfecte match. Dat is waar wij voor gaan!

Werk is belangrijk in je leven, want werk zorgt natuurlijk voor inkomsten. Maar je baan levert ook sociale contacten op speelt een grote rol in je persoonlijke groei.  
Bij QPS Works snappen wij dat als geen ander. Daarom werken wij samen met de leukste en beste werkgevers in diverse branches. Ook hebben wij veel beschikbare vacatures waarbij je kans maakt op een vast contract, als jij jezelf onmisbaar maakt voor onze opdrachtgevers.  

Wat zijn jouw drijfveren? Wil je verder leren? Wil je opleidingen en trainingen volgen om verder te komen? Of zoek je een vaste baan?
Wij denken met je mee en we investeren graag in jouw talent. 

Meer weten?

Volg QPS Works op Social Media om snel en gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures, het laatste nieuws en voor sollicitatietips. Je kunt ons vinden en volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn. 
 

Lees meer over onze organisatie

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Alwin Smit

Alwin Smit
Recruiter
alwin.smit@qpsworks.nl 085-9026970 Stuur een WhatsApp bericht Geïnteresseerd in deze vacature? Direct solliciteren

Enthousiast?

Stuur ons dan meteen jouw gegevens. Een cv meesturen mag (graag zelfs) – maar is niet verplicht. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We hebben dan wellicht nog wat vragen voor je of we plannen meteen een inschrijfgesprek in. Dat kan plaatsvinden op ons kantoor, maar in veel gevallen ook online.

Heb je een vraag over deze vacature?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Alwin Smit

alwin.smit@qpsworks.nl 085-9026970 Stuur een WhatsApp bericht
Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works