Naar overzicht vacatures

Verkeersregelaar

Den Haag
15,00 bruto per uur
40 uur per week
Vast
Als jij aan het werk gaat als verkeersregelaar dan zorg jij ervoor dat alle weggebruikers op een veilige manier worden begeleid.
Je zorgt voor de verkeersveiligheid en je zorgt ervoor dat het verkeer zo min mogelijk last heeft van verkeershinder. Dankzij jou loopt alles dus op rolletjes. Zoek je een baan met verantwoordelijkheid voor langere tijd in Den Haag? Dan hebben wij de baan voor jou!
Werkzaamheden

Als jij aan het werk gaat als verkeersregelaar bij deze opdrachtgever, dan kun je voor langere tijd aan de slag in Den Haag. Jij zorgt voor het begeleiden van al het langskomende verkeer.  

Je geeft aanwijzingen aan verkeersdeelnemers en je draagt bij aan de veiligheid en de bereikbaarheid. Je houdt in de gaten wat er in de omgeving gebeurt en je grijpt meteen in wanneer dit nodig is. 

Werkdagen en tijden

Je werkt fulltime in dagdiensten, van ongeveer 6.00 uur tot 15.00 uur. 
Dit is een baan voor langere tijd. 

Wat heeft QPS Works jou te bieden?
  • Wij bieden jou een prima fulltime baan voor langere tijd. 
  • Jouw uurloon is circa 15,00 euro bruto per uur. Het salaris wordt wekelijks of elke 4 weken aan je uitbetaald, de keuze is aan jou. 
  • Je werkt voor een mooi en betrouwbaar bedrijf, samen met enthousiaste collega's. 


 

Wat breng jij mee?
  • Je hebt goede kennis van verkeersregels. 
  • Je kunt overzicht houden en je bent niet bang om iemand aan te spreken, wanneer er iets fout dreigt te gaan of als er instructies gegeven moeten worden en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 
  • Je kunt de werklocatie (Den Haag) bereiken; je woont in Den Haag of je bent in het bezit van een rijbewijs. 
  • Je bent in het bezit van een geldige verkeerspas. 
  • Je spreekt en verstaat de Nederlandse taal. 
  • Je bent in het bezit van een  geldig VCA certificaat, of je zou dit met behulp van QPS Works kunnen gaan behalen. 

Over QPS Works

De perfecte match. Dat is waar wij voor gaan!

Werk is belangrijk in je leven, want werk zorgt natuurlijk voor inkomsten. Maar je baan levert ook sociale contacten op speelt een grote rol in je persoonlijke groei.  
Bij QPS Works snappen wij dat als geen ander. Daarom werken wij samen met de leukste en beste werkgevers in diverse branches. Ook hebben wij veel beschikbare vacatures waarbij je kans maakt op een vast contract, als jij jezelf onmisbaar maakt voor onze opdrachtgevers.  

Wat zijn jouw drijfveren? Wil je verder leren? Wil je opleidingen en trainingen volgen om verder te komen? Of zoek je een vaste baan?
Wij denken met je mee en we investeren graag in jouw talent. 

Meer weten?

Volg QPS Works op Social Media om snel en gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures, het laatste nieuws en voor sollicitatietips. Je kunt ons vinden en volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn. 
 

Lees meer over onze organisatie

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Gabriel Garcia Mendes

Gabriel Garcia Mendes
Junior Recruiter
gabriel.garciamendes@qpsworks.nl 085-9026975 Geïnteresseerd in deze vacature? Direct solliciteren

Enthousiast?

Stuur ons dan meteen jouw gegevens. Een cv meesturen mag (graag zelfs) – maar is niet verplicht. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We hebben dan wellicht nog wat vragen voor je of we plannen meteen een inschrijfgesprek in. Dat kan plaatsvinden op ons kantoor, maar in veel gevallen ook online.

Heb je een vraag over deze vacature?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Gabriel Garcia Mendes

gabriel.garciamendes@qpsworks.nl 085-9026975
Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works