Naar overzicht vacatures

Verkoopmedewerker bakkerij

Harmelen, Breukelen en Utrecht
12,52
20 - 40 uur per week
Vast
Een lekkere sandwich voor de dame die haar auto komt opladen en even een momentje rust pakt. Een koek voor onderweg voor de toeristen die bij jou komen bijtanken. Jij zorgt ervoor. En daarnaast serveer je ook een vriendelijke glimlach. Want die staat elke dag op het menu als jij gaat werken in de bakery van het Shell station in de regio Utrecht.

Ben je op zoek naar een parttime baan of ga je liever fulltime aan de slag? Binnen deze functie kan het allemaal! Voor één van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar nieuwe collega's die 20 tot 38 uur kunnen werken in de bakery van Shell Shops Harmelen, Breukelen en Utrecht/Maarssen.
Werkzaamheden

Als jij gaat starten bij deze leuke klant, dan maak je deel uit van een collegiaal en enthousiast team. Samen met jouw collega's zorg jij ervoor dat elke klant met een fijn gevoel de shop binnenstapt en prettig en vriendelijk wordt geholpen. 

Geen dag is hetzelfde in de bakery van de Shell shop. Van zakenmensen tot studenten of toeristen: alles komt voorbij in de shop. Het contact met klanten en de afwisseling zorgen ervoor dat elke dag weer anders is. Met jouw gastvrije glimlach zorg jij ervoor dat de klanten die binnenkomen, prettig en goed geholpen worden.

Jij gaat alle dagelijkse werkzaamheden uitvoeren die voorbij komen in de bakery, zoals het maken en verkopen van de lekkerste broodjes en snacks, bedienen van de kassa etc. Daarnaast zorg je ervoor dat de bakery netjes en schoon is en dat de producten die verkocht worden aantrekkelijk en mooi worden gepresenteerd in de shop. 

Wat heeft QPS Works jou te bieden?
 • Een salaris van 12,52 euro bruto per uur en reiskostenvergoeding. 
 • Het salaris betalen wij elke week aan je uit.
 • Flexibele uren: wil je meer of minder uren werken? Alles is bespreekbaar.
  De werktijden liggen tussen ongeveer 06.00 en 22.00 uur, 7 dagen per week. 
 • Je gaat aan het werk binnen een enthousiast en leuk team met een fijne sfeer
 • Een interessante werkplek, waar jij alle ruimte krijgt om jezelf nog verder te ontwikkelen.
  Opleidingen en trainingen volgen of doorgroeien: hier kan het allemaal.
 • Een vast dienstverband als jij jezelf onmisbaar weet te maken voor deze mooie opdrachtgever. 
Wat breng jij mee?

Je bent klantvriendelijk, collegiaal en service-gericht. Je maakt makkelijk contact met mensen en je bent enthousiast en vrolijk. Gastvrijheid zit bij jou in het bloed.

Daarnaast 

 • Is ervaring in de horeca of catering een voordeel, maar niet vereist. Wij vinden jouw enthousiasme namelijk nog belangrijker.
 • Ben je stressbestendig. Een drukke en hectische werkomgeving, dat is waar jij het beste op je plek bent.
 • Beheers je de Nederlandse taal goed en kun je ook Engelstalige klanten goed helpen en te woord staan. 
 • Heb je een rijbewijs B en eigen vervoer zodat je het station zelf kunt bereiken, deze stations liggen namelijk langs de rijksweg.
 • Beheers je de Nederlandse taal goed, spreken en schrijven.

Is dit niet dé baan voor jou? Wij hebben nog meer mogelijkheden in de regio Harmelen, Breukelen en Utrecht/Maarssen. Klik snel op de link voor meer informatie over de vacature van verkoopmedewerker Shell shop of barista

Over QPS Works

De perfecte match. Dat is waar wij voor gaan!
Werk is belangrijk in je leven. Werk zorgt natuurlijk voor salaris, maar speelt daarnaast ook een grote rol in je persoonlijke groei en levert sociale contacten op.
Bij QPS Works snappen wij dat als geen ander. Wij werken samen met de beste werkgevers in diverse branches en veel van onze vacatures hebben uitzicht op een vast contract. 

Wat zijn jouw drijfveren?
Wil je verder leren? Wil je opleidingen en trainingen volgen om verder te komen?
Wij denken met je mee en investeren graag in jouw talent. 

Volg QPS Works ook op Social Media, om snel en gemakkelijk op de hoogte te blijven van tips op het gebied van werk en solliciteren en onze nieuwste vacatures. 
Klik op de icoontjes hieronder om meteen naar onze facebook, Instagram of LinkedIn pagina te gaan. 
 

Lees meer over onze organisatie

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Marloes Dolsma

Marloes Dolsma
Junior Recruiter
marloes.dolsma@qpsworks.nl 085-9026973 Stuur een WhatsApp bericht Geïnteresseerd in deze vacature? Direct solliciteren

Enthousiast?

Stuur ons dan meteen jouw gegevens. Een cv meesturen mag (graag zelfs) – maar is niet verplicht. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We hebben dan wellicht nog wat vragen voor je of we plannen meteen een inschrijfgesprek in. Dat kan plaatsvinden op ons kantoor, maar in veel gevallen ook online.

Heb je een vraag over deze vacature?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Marloes Dolsma

marloes.dolsma@qpsworks.nl 085-9026973 Stuur een WhatsApp bericht
Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works