Naar overzicht testimonials
Startalent uitzendbureau

Peter Eschenroder

Eigenaar
,
Startalent

Een eerlijk verhaal

Peter staat al jaren stevig aan het roer van zijn bedrijf Startalent; een uitzendbureau dat is gevestigd in Terneuzen, dat bemiddelt tussen werknemers en werkgevers in diverse branches.

Wanneer één van zijn medewerkers aan de praat raakt met Johnny van QPS Works, is er meteen een klik. En van het 1 komt het ander.

Geen gouden bergen

Net als de meeste werkgevers, loopt ook Peter tegen de nodige uitdagingen aan die de huidige krappe arbeidsmarkt met zich mee brengt. Toen hij in contact kwam met QPS Works, bleek al snel dat de 2 partijen elkaar mooi aan zouden kunnen vullen.

Peter heeft een breed netwerk in de markt, o.a. in de regio Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen, waar hij al jarenlang medewerkers aan het werk helpt bij opdrachtgevers als bijvoorbeeld Dow Terneuzen en Zeeland Refinery. QPS Works beschikt over een flinke pool met beschikbare medewerkers. En zo ontstaat al snel een mooie samenwerking tussen ondernemers die elkaar versterken op diverse vlakken. Zo zijn er al heel wat medewerkers gestart inmiddels. Sleutelaars, fitters maar ook cleaners, hogedrukspuiters en corveeërs zijn al aan het werk gegaan bij de opdrachtgevers van Startalent. En er zijn zelfs al medewerkers die inmiddels een vast contract hebben gekregen bij de opdrachtgever, dat is natuurlijk het ultieme teken van een goede match.

Geen gouden bergen

Peter begint meteen enthousiast te vertellen, als we vragen hoe hij aankijkt tegen de samenwerking.
“Ik werk heel graag met QPS Works, zij maken een groot verschil in de markt, doordat ze altijd open en eerlijk zijn. Daarin onderscheiden zij zich echt van de rest. Het is gewoon een eerlijk verhaal, ze beloven geen gouden bergen. Alles is transparant, we vertrouwen elkaar echt. Daarom gunnen we elkaar ook het werk. We werken al een jaar of 3 met QPS Works samen. Door die samenwerking staan we samen sterker in de markt. Er is echt sprake van een win-win situatie, we hopen dit nog heel lang te doen.”

Investeren in je mensen

Zowel bij Star Talent als ook bij QPS Works vinden we het belangrijk om in de medewerkers te investeren. Is er een opleiding nodig om iemand verder te helpen? Dan laten wij de medewerker die opleiding volgen. Heeft hij geen vervoer? Dan regelen wij een auto, zodat hij op het werk kan komen. Het schaap met de 5 poten komt niet dagelijks binnenwandelen in deze tijd, dus dan moeten we investeren in het talent dat we in huis hebben en zorgen dat zij aan het werk kunnen bij onze klanten.

Pak uit, overall aan

Peter van Startalent en Bob van QPS hebben behalve eerlijkheid nog meer gemeen, want hoewel beide heren directeur van een uitzendbureau zijn, is de kans groot dat je ze eerder in een overall op werkschoenen tegenkomt, dan in een net pak met glimmende schoenen. Beide heren houden van dingen maken, van de voeten in de klei en de handen uit de mouwen steken. Peter was er dus snel bij om een kijkje te nemen in het nieuwe pand van QPS Works in Ridderkerk.

“Als ik Bob dan zie staan, met alles wat hij daar zelf gemaakt heeft, zoals bijvoorbeeld die glazen trap met dat staal, ja, prachtig! Wij delen dat echt, ik vind dat schitterend, dingen maken. Dat schept ook een band. En we zijn beiden allergisch voor arrogantie. In ons bedrijf is de schoonmaakster net zo belangrijk als de directeur. Dat houdt je met beide benen op de grond.”

Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works