Testimonials

testimonial - ton riethof

Werken met humor, plezier én aandacht

Van medewerker op een cruiseboot tot aan chauffeur in de Rotterdamse industrie. Ton heeft heel wat van de wereld gezien. Maar als je 58 bent, dan zitten werkgevers vast niet meer op je te wachten - dacht Ton. Gelukkig had hij het mis!
Lees het hele verhaal
Shell shop testimonial Patty Wagenaar QPS Works

Van moeder naar collega bij de Shell tankshop

“Het is dat ik er te oud voor bent, want anders…” Dat zijn de woorden die het balletje aan het rollen bracht, toen Patty met haar dochter in de tuin zat.
Lees het hele verhaal
brandwacht - fernando fardin QPS Works

Brandwacht: werk met verantwoordelijkheid en voldoening

Van een medisch beroep in Brazilië naar een baan als brandwacht in de Rotterdamse industrie. QPS Works medewerker Fernando heeft een verrassende weg afgelegd. Lees hier zijn inspirerende verhaal.
Lees het hele verhaal
testimonial geluk in werken - qps

Werk, geluk en genieten

Als er iemand is, die vanaf het eerste uur betrokken is geweest en dus kan vertellen hoe het écht werkt bij QPS, dan is het Leo Geluk. Want nog voordat QPS Works in deze vorm bestond, was hij al bekend met het bedrijf.
Lees het hele verhaal
qps works testimonial dame in de industrie

Een dame die haar mannetje staat in de industrie

Moeder van 3 kinderen en werkzaam in de petrochemische industrie, dat is een verrassende combinatie. Want de industrie, dat is een wereld apart. Kavita voelt zich hier als een vis in het water, zij staat haar mannetje wel.
Lees het hele verhaal
Ivan Smitter - qps testimonial de werkshop

Een bestaan start bij een baan

Ivan Smitter is één van de oprichters van de Werkshop, een partij waar QPS Works al meer dan 10 jaar mee samenwerkt. Hoe kijken zij tegen deze samenwerking aan? En hoe helpen zij mensen met grotere afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan?
Lees het hele verhaal
QPS Works testimonial Shell cafe

Besparen in het werving & selectieproces

Duco Doesborgh is retailer bij Shell café. Waar is hij het meeste trots op, als eigenaar van 8 zaken? En waarom is de samenwerking met QPS Works zo waardevol voor hem? Je leest het hier.
Lees het hele verhaal
rbc qps testimonial

Korte lijnen en snel schakelen, 24/7

Als je speelt in de “Champions League” binnen de zware industrie, dan vraagt dat om een dienstverlening op top niveau. Dat weet Pim van der Est, één van de directeur-eigenaren van RBC Group, als geen ander.
Lees het hele verhaal
Startalent uitzendbureau

Een eerlijk verhaal

Peter staat al jaren stevig aan het roer van zijn bedrijf Startalent; een uitzendbureau dat is gevestigd in Terneuzen, dat bemiddelt tussen werknemers en werkgevers in diverse branches.
Lees het hele verhaal
Martin Versteeg - Brandwacht QPS Works

Van kok naar brandwacht

Als je na 28 jaar als kok gewerkt hebt, dan is brandwacht niet de eerste baan waar je dan aan denkt. Maar als je door corona op zoek moet naar een andere baan, dan kan het soms raar lopen.
Lees het hele verhaal

Klanten van QPS Works