Naar overzicht testimonials
testimonial - ton riethof

Ton Riethoff

Chauffeur
,
QPS Works

Werken met humor, plezier én aandacht

Van medewerker op een cruiseboot tot aan chauffeur in de Rotterdamse industrie. Ton heeft heel wat van de wereld gezien. Maar als je 58 bent, dan zitten werkgevers vast niet meer op je te wachten - dacht Ton. Gelukkig had hij het mis!

Binnen een week weer aan het werk

Via LinkedIn werd Ton benaderd door QPS Works, toen hij kenbaar had gemaakt dat hij op zoek was naar een nieuwe baan. De baan die wij in gedachten hadden voor hem, bleek echter niet helemaal wat hij zocht. Gelukkig betekende dit niet meteen het einde van het verhaal. 

"Samen met QPS Works gingen we toen kijken wat er wel bij me past en wat ik dan wel wilde. Zo kwamen we er samen achter dat een baan in de petrochemische industrie prima aansluit bij mijn interesses en arbeidsverleden. In het verleden heb ik vaker in die branche gewerkt. Ik weet dus wat de risico's en de uitdagingen van deze branche zijn. Daarnaast houd ik van rijden. Dus de functie van chauffeur in de industrie, was mij op het lijf geschreven" vertelt Ton enthousiast. 

Binnen een week aan het werk

Binnen 3 dagen kon hij op gesprek bij de opdrachtgever. En nog diezelfde dag kreeg hij te horen dat hij was aangenomen en dat hij vrijwel direct aan het werk kon. "Tussen het moment dat ik benaderd werd en mijn eerste werkdag, zat nog geen week tijd. Dat snelle schakelen en die korte lijntjes met de werkgevers, dat werkt heel fijn".  

Geen vervoer, geen probleem

"Ik was al verbaasd dat ik benaderd werd, ik ben bijna 59 en dacht eigenlijk dat bureaus niet meer op mij zaten te wachten, maar niets bleek minder waar. Ook dacht ik dat het vervoer een probleem zou worden. Ik had geen auto en was dus beperkt in de mogelijkheden. Maar ook dat was geen punt. Meteen in het eerste gesprek dat ik met Awais van QPS Works had, werd er gekeken naar mogelijkheden en kwam hij met oplossingen. Een groot verschil met andere ervaringen die ik had met uitzendbureaus. Ik kreeg een auto van QPS Works mee, zodat ik elke dag op mijn werk kon komen." 

Aandacht voor de medewerkers

"Ik had eerlijk gezegd nog nooit van QPS Works gehoord, maar had wel ervaring met een ander uitzendbureau. Dat is echt niet te vergelijken met hoe het gaat bij QPS. Bij andere bureaus gaat het voornamelijk om mensen aan het werk zetten en wordt er verder niet meer naar omgekeken als men eenmaal aan het werk is. Hier is dat totaal anders. Er is vaak contact en er is echt aandacht voor de mensen. 
 
Een leuk voorbeeld is de verrassing die ik vorige week kreeg. Ik werd gebeld met de mededeling dat ik was uitgeroepen tot Topper van de week. Een leuke blijk van waardering voor mijn inzet. Hiervoor kreeg ik een certificaat en een bonus. Dat zijn wel extra leuke dingen."

Humor en plezier

Ton is een blij en tevreden mens. "Mijn salaris wordt altijd netjes op tijd betaald, als ik bel - dan zijn ze altijd vriendelijk en vrolijk. En als er een probleem is, dan wordt dit meteen opgelost."

"Op mijn werk heb ik het geweldig naar mijn zin. Voor deze opdrachtgever breng ik veiligheidsmiddelen naar verschillende locaties in binnen- en buitenland. Afgelopen week ben ik al in België en Duitsland geweest, heerlijk vind ik dat. Ik werk met fijne collega's. Er is humor en plezier op de werkplek. Dat is onmisbaar!" 

Iedereen is gelijk 

"Vorige week hadden we nog een gezellige personeelsavond bij deze opdrachtgever. Ook uitzendkrachten worden dan uitgenodigd. We zijn echt onderdeel van het team. En terecht, want we werken allemaal even hard. Iedereen is belangrijk. Dat is iets dat ik ook heb geleerd in de tijd dat ik aan boord van cruiseboten werkte. Ik vaarde de hele wereld over en leerde dat de kamermeisjes net zo belangrijk zijn als de kapitein - er is geen onderscheid. En zo zou het eigenlijk overal moeten zijn. Ik ben dan ook dik tevreden en hoop hier tot mijn pensioen te blijven!"

Mogelijkheden voor jou

Ben jij enthousiast geworden na de mooie woorden van Ton en wil je weten wat QPS Works voor jou kan betekenen? Bekijk dan onze actuele vacatures op de website of neem meteen contact met ons op voor meer informatie.

We gaan graag met je in gesprek op de mogelijkheden te bespreken! Bel ons op 078-6174713 of mail naar solliciteren@qpsworks.nl


 

 

  

Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works