Over QPS Works

De organisatie

Medewerkers met kennis van zaken. De perfecte match. Dat is waar wij voor gaan!

Werk is belangrijk in je leven. Want werk zorgt natuurlijk voor salaris, maar werk speelt daarnaast ook een grote rol in je persoonlijke groei en levert sociale contacten op. Bij QPS Works snappen wij dat als geen ander. 

Wat zijn jouw drijfveren? 
Wil je verder leren en doorgroeien? Opleidingen of trainingen volgen om verder te komen? We denken graag met je mee en we investeren graag in jouw talent. 

Onze branches

Wij brengen al sinds 2006 medewerkers en opdrachtgevers bij elkaar, binnen verschillende sectoren zoals : 

  • Cleaning
  • (Petrochemische) Industrie
  • GWW
  • Logistiek
  • Bouw
  • Fire & safety
  • Tankshops
  • Productie 
  • Techniek

24/7

QPS Works is een familiebedrijf met een persoonlijke aanpak. Wij zorgen ervoor dat de juiste persoon op de juiste plek terecht komt en dat zorgt voor gemotiveerde en enthousiaste medewerkers en tevreden klanten. Die klanten en medewerkers vertellen je trouwens graag meer over hun ervaringen met QPS Works. Lees er alles over in de testimonials

Je kunt bij ons rekenen op een no-nonsense inzet. We zijn 24/7 bereikbaar, voor spoedgevallen of calamiteiten. We denken graag met je mee en we doen wat we beloven.

Zo werkt het, bij QPS Works! 

Inschrijven op afstand

Wil jij je bij ons inschrijven, maar woon je niet in de buurt? Geen probleem!
Dan plannen wij graag een afspraak met je in via Teams. Zo kun jij je inschrijven bij QPS Works en kennis met ons maken vanuit je luie stoel.  

Autoregeling

Wij willen dat jij mobiel bent. Daarom zorgen wij ervoor dat jij op je werk kunt komen als je geen eigen vervoer hebt. In veel gevallen kun je gebruik maken van onze autoregeling. Zo ben je flexibel inzetbaar en altijd mobiel. 

Een betrouwbare partner

We ontzorgen onze opdrachtgevers van A t/m Z. We zijn namelijk een echte partner als het gaat om de invulling van vacatures, zowel ad-hoc behoeftes als langdurige samenwerkingen. Wil je weten wat wij onze opdrachtgevers te bieden hebben? Klik dan op de link

Veiligheid & certificeringen

Veilig aan het werk en elke dag weer veilig weer thuiskomen: dat is onze prioriteit. 
Daarom staat veiligheid altijd op één bij QPS Works. 

Wij werken volgens de ABU CAO en we zijn NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd. Op deze manier worden de risico's voor de klanten en de veiligheid van onze medewerkers gewaarborgd.
Dat is een veilig idee!
 

Maak kennis met het team van QPS Works

Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works