Naar overzicht testimonials
rbc qps testimonial

Pim van der Est

Directeur-eigenaar
,
RBC Group

Korte lijnen en snel schakelen, 24/7

Als je speelt in de “Champions League” binnen de zware industrie, dan vraagt dat om een dienstverlening op top niveau. Dat weet Pim van der Est, één van de directeur-eigenaren van RBC Group, als geen ander.

RBC is de specialist als het gaat om veiligheid en beveiliging in de industriële en maritieme sector. Doordat RBC op zoek was naar extra medewerkers – met name voor de vacature van brandwacht - kwamen zij via-via terecht bij QPS Works. Het contact was prettig, vanaf het eerste moment en de basis voor een jarenlange samenwerking was gelegd.

De kracht van QPS Works

“Binnen RBC doen wij het overgrote deel van de inzet en planning van resources met eigen personeel. Als we dan samenwerken met een partij, dan moet dit een partij zijn met een hele hoge kwaliteit, die weet wat er speelt in de branche.

Ons werk gaat 24 uur per dag door. Altijd. Als er een calamiteit is, dan moet dit meteen worden opgelost. Als er iets mis gaat in ons werk kan dit hele grote gevolgen hebben. Korte lijnen zijn dan ook essentieel. Daar ligt voor ons de kracht van QPS Works.

Wij hebben er niets aan, als we pas om 09.00 uur iemand kunnen bereiken, terwijl er om 03.00 uur ’s nachts iets gebeurt. We hebben meteen een oplossing nodig. Bij QPS Works wordt het opgelost, met één belletje. Er worden geen valse beloftes gedaan en geen doekjes om gewonden. De communicatie is eerlijk en open. Ook als dat midden in de nacht is.” 

Duidelijk en helder

Deze typische down to earth mentaliteit is kenmerkend voor de samenwerking. “Onze overeenkomst bestaat uit 1 A4’tje. Duidelijke afspraken en heldere communicatie, dat is de basis van onze samenwerking.

Ons bedrijf groeit, de branche wordt steeds professioneler, bijvoorbeeld door de digitalisering. QPS denkt goed mee met ons, als opdrachtgever. Onlangs hadden wij bijvoorbeeld wat capaciteit over. Deze mensen zijn toen weer aan het werk gezet bij een andere opdrachtgever. Zo werkt de samenwerking twee kanten op en helpen wij elkaar waar nodig.

Door afspraken na te komen en door op een nette manier zaken te doen met elkaar, is er sprake van wederzijds respect en loyaliteit. Wij staan altijd klaar voor onze klanten en onze leveranciers en medewerkers staan altijd klaar voor ons.“  

Alle ruimte om door te groeien

Veel mensen die aan het werk gaan als brandwacht, zijn nieuw in de branche en moeten volledig worden opgeleid. Er wordt enorm geïnvesteerd in talent. Hier ligt voor de medewerkers een wereld aan kansen.  Dat weet Pim als geen ander. Hij is namelijk zelf ook op deze manier gestart, binnen de RBC Group. Hij startte zijn carrière in 2007 als brandwacht. “Als je je verantwoordelijkheden en kansen pakt, dan krijg je binnen dit bedrijf alle ruimte om door te groeien. Geen ambitie is te groot.”

Toekomst

De komende jaren heeft RBC zelf ook mooie ambities, vertelt Pim. De groei die zij doormaken als bedrijf willen zij graag doorzetten.  Ook liggen er nog voldoende kansen, bijvoorbeeld in West-Europa, waar ook Duitsland de nodige kansen biedt. RBC hoopt hier dan ook een structurele rol te gaan spelen. Maar de grootste ambitie is vooral om een gezond, succesvol en leuk bedrijf te zijn én te blijven. En dit doen zij niet alleen. Dit doen zij samen met hun klanten, hun medewerker en hun leveranciers!   

 


 

Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works