Naar overzicht vacatures

Fulltime of parttime verkoopmedewerker bakkerij Shell tankstation

Heemskerk
13,75 - 15,26
16-40 uur per week
Vast
Zoek je een fulltime baan zoekt waarin je alle ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen en door te groeien? Of ben je juist op zoek naar een bijbaan naast je studie of die leuke parttime baan die te combineren is met jouw gezin? Goed nieuws, hier kan het allemaal!

Druk, gezellig en dynamisch. Dat zijn de woorden die deze toffe baan het best omschrijven. Want als jij deel gaat uitmaken van het mooie team binnen de bakkerij van dit Shell station in Heemskerk, weet je nooit van tevoren hoe jouw dag eruit zal zien. Wel weet je zeker dat jij - samen met jouw collega's - er voor gaat zorgen dat de gasten die langskomen zich welkom voelen en kunnen genieten van de lekkerste broodjes of snacks en graag weer terugkomen.
Werkzaamheden

Een vriendelijk gezicht, als jij 'goedemorgen', 'goedemiddag' of goedenavond' zegt, voelt jouw gast zich welkom. Je bent bakker, verkoopmedewerker, gastheer/gastvrouw én verkoper. Handig en snel bereid je verse broodjes, koffie, warme snacks en drankjes.
Je werkt netjes, schoon en precies. De bakkerij is schoon, opgeruimd en er ligt een heerlijk assortiment dat je mooi, professioneel en met liefde voor het vak presenteert aan de gasten.

Gastvrijheid bij Shell betekent dat jouw gasten met een glimlach de deur uitstappen. Jij zorgt daar samen met jouw collega's voor.
Jij helpt de klanten vriendelijk en goed en je weet precies wat zij nodig hebben, of het nu een vers broodje, een volle tank, gevulde koek of een grote glimlach is!

Wat heeft QPS Works jou te bieden?
 • Een salaris vanaf 13.75 tot 15.26 euro bruto per uur, daarnaast bouw je 8% vakantiegeld en vakantiedagen op.
 • Reiskostenvergoeding van 0,21 euro per afgelegde kilometer.
 • Bij fulltime dienstverband behoort een auto van de zaak tot de mogelijkheden.
 • Wekelijkse of 4-wekelijkse betaling van je salaris: de keuze is aan jou.
 • Flexibele uren: wil je meer of minder uren werken? Alles is bespreekbaar. 16-40 uur per week.
  De werktijden liggen tussen ongeveer 06.00 en 22.00 uur, 7 dagen per week. De werktijden stemmen wij graag met jou af.
 • Je gaat aan het werk binnen een enthousiast en leuk team met een fijne sfeer en aandacht voor elkaar.
 • Een interessante werkplek, waar jij alle ruimte krijgt om jezelf op korte termijn nog verder te ontwikkelen, ook qua salaris.
  Opleidingen en trainingen volgen of doorgroeien: hier kan het allemaal. Zo kun je bijvoorbeeld doorgroeien tot shiftmanager in de toekomst!
 • Direct een jaarcontract? Zelfs dat is bespreekbaar!
Wat breng jij mee?

Je bent vriendelijk en vrolijk en je maakt makkelijk contact met mensen. Je bent enthousiast en vrolijk. Gastvrijheid zit bij jou in het bloed.

Daarnaast

 • Is ervaring in de horeca of catering een voordeel, maar niet vereist. Wij vinden jouw enthousiasme namelijk nog belangrijker.
 • Een drukke en hectische werkomgeving, dat is waar jij het beste op je plek bent.
 • Je bent 7 dagen per week inzetbaar, flexibel en in overleg.
 • Beheers je de Nederlandse taal goed.
  Kun je daarnaast ook de Engelstalige klanten te woord staan? Dat is mooi meegenomen!
 • Met het openbaar vervoer of fiets is dit station in Heemskerk niet bereikbaar, het station ligt langs de snelweg een rijbewijs is dus noodzakelijk.

Over QPS Works

De perfecte match. Dat is waar wij voor gaan!

Werk is belangrijk in je leven, want werk zorgt natuurlijk voor inkomsten. Maar je baan levert ook sociale contacten op speelt een grote rol in je persoonlijke groei.  
Bij QPS Works snappen wij dat als geen ander. Daarom werken wij samen met de leukste en beste werkgevers in diverse branches. Ook hebben wij veel beschikbare vacatures waarbij je kans maakt op een vast contract, als jij jezelf onmisbaar maakt voor onze opdrachtgevers.  

Wat zijn jouw drijfveren? Wil je verder leren? Wil je opleidingen en trainingen volgen om verder te komen? Of zoek je een vaste baan?
Wij denken met je mee en we investeren graag in jouw talent. 

Meer weten?

Volg QPS Works op Social Media om snel en gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures, het laatste nieuws en voor sollicitatietips. Je kunt ons vinden en volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn. 
 

Lees meer over onze organisatie

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Frank Fernandes

Frank Fernandes
Junior recruiter
frank.fernandes@qpsworks.nl 085-9026973 Stuur een WhatsApp bericht Geïnteresseerd in deze vacature? Direct solliciteren

Enthousiast?

Stuur ons dan meteen jouw gegevens. Een cv meesturen mag (graag zelfs) – maar is niet verplicht. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We hebben dan wellicht nog wat vragen voor je of we plannen meteen een inschrijfgesprek in. Dat kan plaatsvinden op ons kantoor, maar in veel gevallen ook online.

Heb je een vraag over deze vacature?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Frank Fernandes

frank.fernandes@qpsworks.nl 085-9026973 Stuur een WhatsApp bericht
Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works