Naar overzicht vacatures

Industrieel reiniger

Rotterdam en omstreken
vanaf 14,09
Fulltime
Vast
De wereld van de industrie, daar ben jij het beste op je plek. Tussen de tanks en de raffinaderijen, in de Rotterdamse Botlek. Achter die poorten, die voor de meeste mensen gesloten blijven ligt voor jou een wereld aan mogelijkheden. Want als jij als industrieel reiniger / cleaner aan de slag gaat bij onze opdrachtgevers, dan krijg jij de kans om alle diploma’s te gaan halen die jou verder gaan brengen in de toekomst.
Grijp jij deze mooie kans meteen?
Werkzaamheden

Als jij aan het werk gaat als industrieel reiniger / cleaner, dan ga jij je o.a. bezighouden met het schoonmaken van tanks of je gaat schoonmaakwerk uitvoeren bij diverse fabrieken en raffinaderijen. De industrie is altijd in beweging, hier gaat het werk altijd door, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij zoeken voor diverse klanten nieuwe medewerkers voor dit werk. 

Bij onze opdrachtgevers in de industrie zijn trouwens nog veel meer mogelijkheden. Ook als jij je wilt ontwikkelen en verder wilt komen, dan ben jij bij QPS Works aan het juiste adres. Als jij jezelf bewijst bij onze opdrachtgevers, kun jij het ver schoppen in de industrie.

Werktijden

Binnen de industrie wordt 24-7 gewerkt, het is dus mooi als jij flexibel bent qua werktijden. Wil je alleen dagdiensten of nachtdiensten werken? Dan gaan we kijken welke klus het beste aansluit op jouw wensen. 

No Dutch? No problem. Check out the English version of this vacancy via the link!

Wat heeft QPS Works jou te bieden?
  • Een salaris dat start bij circa € 14,09. In de weekenden en nachten krijg je extra toeslagen tussen de 130% en 150%, jouw salaris kan hierdoor flink oplopen!
  • De unieke kans om te starten in de industrie en om opleidingen te gaan volgen en certificaten te gaan behalen, wij investeren namelijk graag in jouw talent en toekomst.
  • Heb je geen auto? Dan kun je wellicht gebruik maken van onze autoregeling. We vertellen je graag meer over de voorwaarden. Heb je geen rijbewijs? Enkele van onze locaties zijn ook met het OV te bereiken. We nemen graag de mogelijkheden met je door. 
  • Fijne collega’s, die elke project samen met jou de schouders eronder zetten.
Wat breng jij mee?
  • Ervaring als industrieel reiniger is niet vereist. Wij vinden het namelijk nog belangrijker dat je enthousiast bent! 
  • Je beheerst de Nederlandse taal of de Engelse taal in woord en geschrift. 
  • Een rijbewijs B is mooi meegenomen. 
  • Je bent enthousiast en betrouwbaar; afspraak is afspraak. Dat mag jij van ons verwachten, en dat is ook wat wij verwachten van jou.

    Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder! Bel ons op 078-6174713 of mail naar solliciteren@qpsworks.nl.  

Over QPS Works

De perfecte match. Dat is waar wij voor gaan!

Werk is belangrijk in je leven, want werk zorgt natuurlijk voor inkomsten. Maar je baan levert ook sociale contacten op speelt een grote rol in je persoonlijke groei.  
Bij QPS Works snappen wij dat als geen ander. Daarom werken wij samen met de leukste en beste werkgevers in diverse branches. Ook hebben wij veel beschikbare vacatures waarbij je kans maakt op een vast contract, als jij jezelf onmisbaar maakt voor onze opdrachtgevers.  

Wat zijn jouw drijfveren? Wil je verder leren? Wil je opleidingen en trainingen volgen om verder te komen? Of zoek je een vaste baan?
Wij denken met je mee en we investeren graag in jouw talent. 

Meer weten?

Volg QPS Works op Social Media om snel en gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures, het laatste nieuws en voor sollicitatietips. Je kunt ons vinden en volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn. 
 

Lees meer over onze organisatie

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Gabriel Garcia Mendes

Gabriel Garcia Mendes
Junior Recruiter
gabriel.garciamendes@qpsworks.nl 085-9026975 Geïnteresseerd in deze vacature? Direct solliciteren

Enthousiast?

Stuur ons dan meteen jouw gegevens. Een cv meesturen mag (graag zelfs) – maar is niet verplicht. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We hebben dan wellicht nog wat vragen voor je of we plannen meteen een inschrijfgesprek in. Dat kan plaatsvinden op ons kantoor, maar in veel gevallen ook online.

Heb je een vraag over deze vacature?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Gabriel Garcia Mendes

gabriel.garciamendes@qpsworks.nl 085-9026975
Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works