Naar overzicht vacatures

Meewerkend leidinggevende schoonmaak

Diverse in de regio Rotterdam
vanaf 15,55
40 uur per week
Vast
Specialiste reiniging? Jij weet precies wat wij bedoelen!
Boenmachines, vloeren reinigen: jij bent de specialist. En jij steekt niet alleen graag de handen uit de mouwen, maar jij weet ook precies hoe jij jouw collega's enthousiast en gedreven maakt en houdt. Als meewerkend voorman of voorvrouw ben jij namelijk van alle markten thuis; van vragen beantwoorden tot problemen oplossen en van schoonmaken tot leiding geven... jij regelt het allemaal!
Werkzaamheden

Als meewerkend leidinggevende bij dit schoonmaakbedrijf, heb je een belangrijke en zelfstandige functie. Jij werkt op wisselende locaties in de regio Rotterdam. Je gaat je voornamelijk bezighouden met specialistische schoonmaak, dus boenmachines, vloeren reinigen en aansturen van medewerkers. 

Werkdagen en tijden

Maandag t/m vrijdag - binnen deze baan werk je in ochtend-, middag- en avonddiensten. Ook kun je opgeroepen worden voor werk in de avonden en weekenden. Het is dus belangrijk dat je flexibel bent hierin. Dit is een fulltime baan.

Wat heeft QPS Works jou te bieden?
  • Een bruto uurloon vanaf € 15,55 bruto per uur.
  • Werk voor langere tijd, zelfs uitzicht op vast dienstverband als de klant tevreden is over jouw werkzaamheden.
  • Werk met veel voldoening, afwisseling en verantwoordelijkheid.
Wat breng jij mee?
  • Je hebt verstand van schoonmaken en je ziet zelf het werk dat gedaan moet worden.
  • Je beheerst de Nederlandse taal (lezen, schrijven en spreken).
  • Je woont in de regio Rotterdam en je hebt een rijbewijs, zodat je op diverse locaties kunt komen. 
    Geen auto? Geen probleem. Wellicht kun je gebruik maken van onze auto-regeling, we vertellen jou er graag meer over.
  • Je bent een echte aanpakker en je steekt graag de handen uit de mouwen.
  • Je hebt ervaring met het aansturen van een team.

Over QPS Works

De perfecte match. Dat is waar wij voor gaan!

Werk is belangrijk in je leven, want werk zorgt natuurlijk voor inkomsten. Maar je baan levert ook sociale contacten op speelt een grote rol in je persoonlijke groei.  
Bij QPS Works snappen wij dat als geen ander. Daarom werken wij samen met de leukste en beste werkgevers in diverse branches. Ook hebben wij veel beschikbare vacatures waarbij je kans maakt op een vast contract, als jij jezelf onmisbaar maakt voor onze opdrachtgevers.  

Wat zijn jouw drijfveren? Wil je verder leren? Wil je opleidingen en trainingen volgen om verder te komen? Of zoek je een vaste baan?
Wij denken met je mee en we investeren graag in jouw talent. 

Meer weten?

Volg QPS Works op Social Media om snel en gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures, het laatste nieuws en voor sollicitatietips. Je kunt ons vinden en volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn. 
 

Lees meer over onze organisatie

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Stephanie Linthout

Stephanie Linthout
Recruiter
stephanie.linthout@qpsworks.nl 085-9025979 Stuur een WhatsApp bericht Geïnteresseerd in deze vacature? Direct solliciteren

Enthousiast?

Stuur ons dan meteen jouw gegevens. Een cv meesturen mag (graag zelfs) – maar is niet verplicht. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We hebben dan wellicht nog wat vragen voor je of we plannen meteen een inschrijfgesprek in. Dat kan plaatsvinden op ons kantoor, maar in veel gevallen ook online.

Heb je een vraag over deze vacature?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Stephanie Linthout

stephanie.linthout@qpsworks.nl 085-9025979 Stuur een WhatsApp bericht
Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works