QPS Works is VCU-proof!

QPS Works vcu

16 januari 2023

Safety first. Dat zeggen wij niet alleen, maar wij doen het ook! We zijn dan ook trots op onze VCU certificering, die sinds afgelopen week weer is gecheckt en goed is bevonden.
Wil jij weten wat dat nu eigenlijk inhoudt, die VCU certificering?

VCU gecertificeerd

VCU is een certificering voor uitzendbureaus. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid (VG) Checklist Uitzendkrachten. 

Veel van de medewerkers van QPS Works voeren werkzaamheden uit in risicovolle omgevingen zoals fabrieken, bouwplaatsen en installaties. Dat vraagt om bepaalde kennis en een zorgvuldige houding met het oog op veiligheid en gezondheid.

Om die reden is het dus heel belangrijk dat wij veiligheid en gezondheid serieus nemen. Daarnaast is dit ook regelmatig een eis vanuit opdrachtgevers aan uitzendbureaus. Wij moeten dus kunnen aantonen dat we op de hoogte bent van alle regels en wetten op het gebied van veiligheid en gezondheid.

Het VCU certificaat is bewijs dat wij ons veiligheid en gezondheids-beheersysteem op orde hebben en dat wij dus voldoen aan alle gestelde eisen op het gebied van veiligheid en gezondheid.

Wij doen er dus alles aan om ervoor te zorgen dat al onze medewerkers veilig aan het werk gaan en veilig aan het werk blijven. Want veiligheid is prioriteit!