VCU Audit

qps works safety first

25 mei 2022

Afgelopen week hebben wij de VCU audit weer goed doorstaan. Dat is een veilig idee! Daarmee tonen wij namelijk aan dat wij de veiligheid van onze medewerkers en opdrachtgevers serieus nemen.

QPS Works is VCU gecertificeerd

Veilig aan het werk en elke dag weer veilig weer thuiskomen: dat is onze prioriteit. Daarom staat veiligheid altijd op één bij QPS Works. Om de veiligheid van onze uitzendkrachten en onze klanten te waarborgen, zijn wij VCU gecertificeerd. 

Wat is de VCU?

VCU is een afkorting van Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties. Deze certificering is bedoeld om te zorgen dat uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, dit op een zo veilig en gezond mogelijke manier kunnen doen. 

Wij tonen als uitzendbureau dus door middel van ons VCU certificaat aan, dat we de veiligheid van de medewerkers serieus nemen en dat we op de hoogte zijn van alle relevante wet- en regelgeving.

Om de kwaliteit te toetsen en op pijl te houden, wordt er jaarlijks een audit uitgevoerd. Deze audit hebben wij dus weer goed doorstaan.

Veilig werken? Ook daar maken we werk van, bij QPS Works!