Vernieuwde website voor QPS Works

qps works website nieuw

21 februari 2022

Beter, handiger en leuker... Onze website is vernieuwd.
Wat is er precies veranderd?
Je leest het hier!

De handigste veranderingen op een rijtje

Om jouw bezoek aan onze website handiger en leuker te maken, zijn er diverse wijzigingen doorgevoerd op onze site. Sommige wijzigingen zijn verstopt en maken jouw bezoek makkelijker, zonder dat je er iets van merkt. Andere wijzigingen zijn juist duidelijk zichtbaar en zorgen ervoor dat jij beter kunt vinden wat jij zoekt. 

We hebben de meest opvallende veranderingen voor je op een rijtje gezet: 

Vacatures

Vacatures in jouw branche of in jouw regio? Met één druk op de knop kun je een selectie maken. Kies de branche en de provincie die voor jou relevant zijn en zie meteen wat wij open hebben staan. Ga meteen naar onze vacatures.

Ook de opmaak van de vacatures is behoorlijk anders. Zo zie je nu o.a. meteen de werklocatie, het bruto uurloon en het aantal uren per week per vacature in het overzicht staan.

Als je vervolgens op een vacature klikt, dan zie je meteen wat de werkzaamheden zijn, wat wij jou te bieden hebben en wat jij nodig hebt om snel te starten.
Ook staat er aangegeven wie jouw QPS Works contactpersoon is voor deze vacature, zodat jij meteen contact kunt opnemen met deze collega.
Wil je een WhatsApp bericht sturen? Ook dat kan, met één druk op de knop. 

Ervaringsverhalen

Hoe werkt het nu echt, bij QPS Works? Dat kunnen onze medewerkers en klanten beter vertellen dan wij zelf. Daarom hebben wij nu een aantal ervaringsverhalen verzameld op de website. Hier kun je lezen waarom zij kiezen voor QPS Works en hoe wij het verschil maken.
Je kunt de interviews vinden onder het kopje testimonials.

Meet the team

Hoe zien onze recruiters eruit? Wie is Dennis? En wie krijg je aan de telefoon als je belt met onze collega's van de administratie? Ook dit kun je nu vinden op de website.
Als je klikt op één van de medewerkers, kun je bovendien ook meteen een korte omschrijving lezen. Zodat jij een persoonlijk inkijkje in onze organisatie krijgt. 
Nieuwsgierig geworden? Hier kun je ons team vinden. 

Social Media

Onderaan elke pagina staan oranje Social Media icoontjes voor Instagram, LinkedIn en Facebook. Als je klikt op één van deze icoontjes, dan kom je meteen terecht op de pagina van jouw keuze.
Door ons te volgen op deze pagina's, blijf je nog sneller op de hoogte van bijvoorbeeld onze updates omtrent de verhuizing, de nieuwste vacatures en evenementen van QPS Works. 
 

Heb je vragen of opmerkingen? Of wil je een open sollicitatie sturen? Ook dat kan uiteraard. Neem gerust een uitgebreider kijkje op de website en lees wat wij jou te bieden hebben. Of bel ons voor meer informatie. We helpen je graag verder.