Werken en leren? Dat kan!

werken leren qps works

22 februari 2022

We snappen heel goed, dat je er soms moe van wordt. De vacatures vliegen je om de oren, maar nog steeds staan ze vaak vol met forse eisen. Een afgeronde opleiding. Certificaten. Zoveel jaar ervaring. En ook nog eigen vervoer.
Hoe kom je verder als je niet aan al die eisen voldoet? Hoe kun je een (nieuw) vak leren maar wel meteen aan het werk, zonder ervaring? Wij helpen je graag.

Diploma's niet vereist

Je hebt een baan, maar het is niet (meer) waar jij blij van wordt. Het liefst zou je ergens aan de slag gaan, waar je meer ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je wilt diploma’s te halen, opleidingen volgen zodat je verder kunt groeien. 
Misschien wil je zelfs liever aan de slag in een totaal ander vakgebied. Maar ja, dat is lastig, zonder ervaring of zonder de juiste papieren...

Herken jij jezelf in deze omschrijving?
Dan hebben we goed nieuws voor je. Want als je een vliegende start wilt maken in een nieuw beroep of een nieuwe branche, dan hoef je niet persé ervaring of diploma’s te hebben. Daar gaan wij namelijk – samen met jou – voor zorgen!

Hoe werkt dat?

Voor diverse mooie bedrijven zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Nieuwe medewerkers die gemotiveerd zijn om aan de slag te gaan. Die willen leren en de schouders eronder willen zetten, zodat zij volledig opgeleid kunnen worden via QPS Works om aan het werk te gaan in een nieuwe baan.

Brandwacht 

Een mooi voorbeeld is de functie van brandwacht.

Je kent ze vast wel, die grote tanks die je ziet als je langs  het Rotterdamse industriegebied rijdt. Heb jij je weleens afgevraagd wat voor risico's de medewerkers lopen die daar in werken? Wat de gevolgen zijn, als er brand uitbreekt terwijl zij binnen aan het werk zijn? Dat is precies waar jij als brandwacht verantwoordelijk voor bent. Iedereen veilig aan het werk en ook veilig weer thuiskomen aan het einde van de dag: Dat is een zaak van levensbelang.  

Meer over deze vacature kun je vinden via de link: brandwacht

Beveiliger cameratoezicht

Zou je graag aan de slag gaan in een functie waarbij je veel afwisseling hebt? Dan is de functie van beveiliger cameratoezicht echt iets voor jou. Ook hierbij word je opgeleid en krijg je alle ruimte om diploma’s en certificaten te gaan behalen.

Wat moet jij je daar bij voorstellen, een baan als beveiliger cameratoezicht?

Jouw collega’s stappen met een gerust gevoel de tank in. Er is genoeg zuurstof. Er ontsnappen geen gevaarlijke gassen en er is geen brand. Daar kunnen ze op vertrouwen, omdat jij dit constant in de gaten houdt. Jouw collega’s kunnen dankzij jou veilig aan het werk en komen elke dag weer veilig thuis. Dat is een hele verantwoordelijkheid. En die is jou op het lijf geschreven.

Je leest er alles over via de link : Beveiliger cameratoezicht

Meer talent voor techniek?

Ben jij juist technisch onderlegd en zou je liever met je handen werken?
Ook dan hebben wij de baan voor jou! Als monteur technische installaties krijg je alle ruimte om jouw technische talent verder te ontwikkelen.

Van projectvoorbereiding tot aan de installatie en reparatie van monitoringsystemen : Jij regelt het. Is er een technische storing of een probleem met een camera? Jij lost het op.
En die monitoringsystemen waarmee jij werkt, die worden gebruikt om toezicht te houden op werkzaamheden in de petrochemische industrie. Daar worden mensenlevens mee gered. Dat zorgt ervoor dat jij elke dag met trots aan het werk gaat, als jij gaat starten als monteur technische installaties.

Klik op de link voor een uitgebreide omschrijving van deze baan : Monteur technische installaties

Vaste baan 

Zo zie je maar, ook zonder de juiste opleiding en ervaring ben je van harte welkom bij QPS Works. Wij vinden namelijk jouw motivatie namelijk belangrijker dan je opleiding en ervaring. En wie denkt dat je via een uitzendbureau alleen maar tijdelijk aan het werk kan, die heeft het goed mis. Voor verreweg de meeste banen behoort een vast contract tot de toekomstmogelijkheden. 

Autoregeling

Er zijn mogelijkheden genoeg! Zelfs als je niet in het bezit bent van eigen vervoer, dan denken we graag met je mee. Wil je een auto van de zaak? Ook dat is mogelijk bij QPS Works

Als jij voor ons aan het werk gaat, dan willen wij graag dat jij vervoer hebt zodat jij op je werk kunt komen. Daarom kun je in veel gevallen gebruik maken van onze autoregeling en gaan rijden in een Toyota Aygo. Zo ben jij flexibel inzetbaar en altijd mobiel!


Dus... Wil jij werk maken van jouw toekomst? Dan is het nu de perfecte tijd!
Neem meteen contact met ons op voor meer informatie of om meteen een (online) afspraak te maken, zodat we alle mogelijkheden met jou kunnen bespreken. Bel ons op 078-6174713 of mail naar solliciteren@qpsworks.nl