Wij dragen Dress for Success een warm hart toe!

Dress for Succes en QPS

07 november 2023

Als je rond moet komen van een minimum inkomen, dan heb je misschien geen kast vol kleding die geschikt is om te dragen naar een sollicitatiegesprek. Dress for Success maakt hier werk van.

Een mooie donatie

Heb je een nieuwe baan gescoord, maar geen geschikte kleding om aan te trekken naar je werk? Of heb je geen budget om een mooie jurk te kopen voor de bruiloft van je dochter of een pak voor de diploma uitreiking van je zoon? 
Dan ben je bij Dress for Success aan het juist adres. Zij stellen kleding beschikbaar voor dit soort bijzondere gelegenheden.

Een mooi doel, waar wij dan ook graag aan meewerken. Daarom zijn de QPS Works collega's in hun kledingkast gedoken en met succes. Vandaag hebben wij een mooie donatie kunnen overhandigen aan het team van Dress for Success Rotterdam.

Ben jij op zoek naar een baan, vrijwilligerswerk, een stage of ben je een startende ZZP’er? Woon je in Rotterdam en heb je een minimum inkomen? Dan kun je een afspraak maken voor een kleedsessie. Bekijk de website voor meer informatie: https://www.dressforsuccess.nl/rotterdam