Over

De organisatie

Of je nu een nieuwe uitdaging zoekt of op zoek bent naar die éne nieuwe medewerker; bij QPS willen we weten wie je bent en wat je drijfveren zijn.

Wij realiseren ons als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van een mens. Werk geeft je een actieve rol in de maatschappij, draagt bij aan je persoonlijke groei, heeft invloed op je portemonnee en levert sociale contacten op. QPS brengt, al sinds 2006, kandidaat en organisatie bijeen. Dat doen we binnen de sectoren techniek, industrie, infrastructuur, utiliteit, bouw en sloop, grond-, weg- en waterbouw, saneringen, (petro)chemie, scheepsbouw en offshore. We denken met je mee, leveren vakmanschap en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe talenten. We gaan in gesprek over waar je staat in je carrière. Of voor welke uitdagingen je bedrijf staat. We halen het beste in je naar boven, wat jouw situatie ook is.

We werken met geschoold en ongeschoold personeel. We hechten waarde aan vakbekwaamheid en betrokkenheid. Maar ook aan flexibiliteit en motivatie. Kun je bij alles een vinkje zetten, maar beschik je niet over de juiste papieren? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden van het volgen van een opleiding of cursus.

Wij kennen onze werknemers. En onze opdrachtgevers. Door onze persoonlijke aanpak, betrouwbare werkwijze, flexibiliteit én kennis van de markt zorgen we ervoor dat de beste persoon op de juiste plek terechtkomt. Hebben we een match, dan regelt QPS alles, van vervoersmiddelen tot werkkleding. Je kunt daardoor direct aan de slag!

Certificaten

Wij werken volgens de ABU CAO en zijn NEN-4400-1 en VCU gecertificeerd. De risico’s van onze klanten worden zo beperkt en de veiligheid van onze medewerkers wordt gewaarborgd.

Ron Drent

Commercieel manager

Ron Drent 58 jaar, ruim 35 jaar getrouwd met Jo en sinds 1987 werkzaam in de Uitzendbranche. Het vak als Intercedent geleerd bij Tempo Team. Na 10 jaar doorgegroeid en weg gegaan voor  nieuwe uitdagingen.
Altijd in de Industrie en Petro Chemie werkzaam geweest met zowel nationaal als internationaal personeel gewerkt.

Sinds 2014 werkzaam bij QPS waarbij de nadruk ligt op verwerven van nieuwe business in de functie van Commercieel manager.

Het blijft nog altijd leuk om in de keukens van bedrijven mee te kunnen kijken, meedenken met ze en hulp kunnen bieden bij vraag naar personeel. Daarnaast blijft het ook nog steeds een fijn gevoel geven om mensen aan een gepaste baan te kunnen helpen. Het werkgebied heeft zich ondertussen fors uitgebreid binnen QPS.
In aanvang veel toegelegd om uitbreiding aan bedrijvenbestand te realiseren om hierdoor ook spreiding te realiseren. Ondertussen staat QPS goed bekend in de branche van Veiligheid (Heetwerkwachten en MVKers) en beginnen we ook steeds meer naam te maken in de branche voor Industriele reiniging. Ook  in groenvoorziening, grondwerk, Bouw en Techniek is QPS werkzaam. Sinds afgelopen jaar hebben we ook volop werk voor tankshop medewerkers en taxichauffeurs. Deze extra uitbreiding zorgt voor een nog betere spreiding en continuïteit.

Persoonlijk hoop ik nog lang in deze branche werkzaam te blijven, het is afwisselend en blijft altijd dynamisch. Het is de grote diversiteit aan mensen en bedrijven die altijd blijft boeien.

Tot slot: Heeft u vragen over werk, zoekend naar nieuwe baan of bent u op zoek naar Personeel, bel me gerust op. Ik kom graag bij u langs.

Dennis Verhagen

Office Manager

Ik ben Dennis Verhagen, getrouwd en sinds november 2013 vader van een mooie zoon.
Ik ben sinds mei 2007 werkzaam bij QPS en ben verantwoordelijk voor de werving van nieuwe klanten en personeel in de sector metaal en techniek.
Daarnaast verzorg ik de dagelijkse planning, ondersteun ik het kantoorpersoneel binnen QPS en ben ik eindverantwoordelijke voor de lonen en facturen.

Jan Bussen

Consultant

Ik ben Jan Bussen, getrouwd en woonachtig in Rucphen. Ik ben 30 jaar werkzaam geweest in de scheepsreparatie. Dit is een markt die erom vraagt, snel en adequaat de juiste mensen te plaatsen. Naast ondersteuning van het kantoor ben ik vooral verantwoordelijk voor een extra uitbreiding van klanten en personeel in de scheepsreparatie tak. Dit betreft elektriciens, lassers, ijzerwerkers maar ook heetwerkwachten.

Johnny van der Hoest

Consultant

Mijn naam is Johnny van der Hoest. Sinds april 2015 ben ik in dienst bij QPS C-Land. Ik ben begonnen bij QPS C-Land om de andere personeelsleden over te nemen tijdens hun vakanties. Hierdoor ben ik uitgegroeid tot de allrounder binnen ons team. Ik ben verantwoordelijk voor het werven van personeel en voor het benaderen van klanten in de sectoren bouw, sloop en sanering. Verder hou ik mij bezig met de dagelijkse planning en contracten. 

Man met sleutels

Wij willen dat jij mobiel bent!

Daarom zorgen wij dat iedereen die via QPS uitgezonden wordt op zijn werk komt, ook als je geen eigen vervoer hebt. Vaak regelen wij een Toyota Aygo. zo ben je flexibel inzetbaar en altijd mobiel!

Meer weten?