Naar overzicht vacatures

Productiemedewerker

Vlaardingen
15,75
Fulltime
Vast
Als machinebediener / productiemedewerker zorg jij ervoor dat het productieproces op rolletjes loopt. Is er een probleem of een storing? Jij lost het op. Behalve kans op een vast dienstverband en een stabiele fulltime baan, kun je dus ook nog eens rekenen op verantwoordelijkheid als je aan het werk gaat bij deze klant.

Grijp jij deze kans meteen?
Werkzaamheden

Onze opdrachtgever is een producent van kattengrind. 
Als jij aan het werk gaat als operator/machinebediener dan ben jij verantwoordelijk voor een machine, denk aan bijvoorbeeld een vulmachine of een verpakkingsmachine.  Jij houdt het proces in de gaten en houdt alles nauwlettend in de gaten. 

Loopt er een zak grind vast? Dan haal jij deze eruit, zodat de productie weer snel verder kan draaien. 
Omdat er tijdens dit proces wat fijnstof kan vrijkomen, draag je tijdens je werk een mondkapje. Daarnaast krijg je gehoorbescherming en hoofdbescherming, zodat je altijd veilig aan het werk gaat. 

Werkdagen en tijden

Je werkt fulltime in 2-ploegendiensten: 
Maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 15.00 uur of van 15.00 tot 23.00 uur. 

For the English version of this vacancy, click here 

Wat heeft QPS Works jou te bieden?
  • Een salaris van 15,75 euro bruto per uur. 
    Dit is een basisuurloon van 13,94 euro bruto met daarbovenop een toeslag van 13% voor alle uren die je werkt (dus in beide ploegen verdien je dit salaris). 
  • Een baan voor langere tijd. 
  • Wekelijkse betaling of 4-wekelijkse betaling van het salaris, de keuze is aan jou! Daarnaast bouw je uiteraard reserveringen op, zoals vakantiegeld en vakantiedagen. 
Wat breng jij mee?
  • Je bent fulltime beschikbaar op de aangegeven dagen en tijden. 
  • Je beheerst de Nederlandse of de Engelse taal. 
  • Je hebt een heftruckcertificaat of je bent bereid om deze op termijn via ons te gaan behalen. 
  • Je kunt zelf in Vlaardingen komen, met je fiets, scooter of met de auto.
  • Je kunt lichamelijk zwaarder werk aan, zoals optillen van een zak grind (20 kg.) wanneer dit nodig is.  

Over QPS Works

De perfecte match. Dat is waar wij voor gaan!

Werk is belangrijk in je leven, want werk zorgt natuurlijk voor inkomsten. Maar je baan levert ook sociale contacten op speelt een grote rol in je persoonlijke groei.  
Bij QPS Works snappen wij dat als geen ander. Daarom werken wij samen met de leukste en beste werkgevers in diverse branches. Ook hebben wij veel beschikbare vacatures waarbij je kans maakt op een vast contract, als jij jezelf onmisbaar maakt voor onze opdrachtgevers.  

Wat zijn jouw drijfveren? Wil je verder leren? Wil je opleidingen en trainingen volgen om verder te komen? Of zoek je een vaste baan?
Wij denken met je mee en we investeren graag in jouw talent. 

Meer weten?

Volg QPS Works op Social Media om snel en gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures, het laatste nieuws en voor sollicitatietips. Je kunt ons vinden en volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn. 
 

Lees meer over onze organisatie

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Gabriel Garcia Mendes

Gabriel Garcia Mendes
Junior Recruiter
gabriel.garciamendes@qpsworks.nl 085-9026975 Geïnteresseerd in deze vacature? Direct solliciteren

Enthousiast?

Stuur ons dan meteen jouw gegevens. Een cv meesturen mag (graag zelfs) – maar is niet verplicht. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We hebben dan wellicht nog wat vragen voor je of we plannen meteen een inschrijfgesprek in. Dat kan plaatsvinden op ons kantoor, maar in veel gevallen ook online.

Heb je een vraag over deze vacature?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Gabriel Garcia Mendes

gabriel.garciamendes@qpsworks.nl 085-9026975
Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works