Naar overzicht vacatures

Schoonmaakmedewerker fabriek Rotterdam

Rotterdam
14,09
40 uur per week
Vast
Mouwen opstropen en aan de slag! Dat is waar jij van houdt.
Als schoonmaakmedewerker bij deze fabriek in Rotterdam kun je snel en voor langere tijd aan het werk. Zoek jij dus een fulltime baan in de regio Rotterdam? Dan is dit een mooie kans voor je!
Werkzaamheden

Als jij start als schoonmaakmedewerker bij dit bedrijf, dan ga je aan het werk bij een fabriek waar o.a. zaden (zoals maanzaad en chiazaad) en sojabonen worden verwerkt. Jij gaat de transportbanden schoon en stofvrij maken door te scheppen en te stofzuigen.

Werkdagen en tijden

Maandag t/m vrijdag in dagdiensten, tussen 07.00 en 16.00 uur. Dit is een klus voor langere tijd.

Startdatum: zo snel mogelijk.

Wat heeft QPS Works jou te bieden?
  • Een bruto uurloon van 14,09 euro.
  • Wekelijks of elke 4 weken uitbetaling van jouw salaris, de keuze is aan jou.
  • Een baan voor langere tijd, ook vast dienstverband op termijn is mogelijk.
  • Heb je geen eigen vervoer? Dan kun je wellicht gebruik maken van onze auto-regeling, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.
Wat breng jij mee?
  • Je steekt graag de handen uit de mouwen. Werken in een stoffige omgeving is voor jou geen probleem.
  • Je verstaat en spreekt Nederlands of Engels.
  • Je hebt een VCA certificaat of je kunt dit op korte termijn behalen, evt. via QPS Works.
  • Je woont in de regio Rotterdam en je hebt een rijbewijs of scooter zodat je zelf de werklocatie (aan de Elbeweg) kunt bereiken OF je kunt zelf vroeg (circa 06.00 uur) op Zuidplein staan om in de bedrijfsbus te stappen.

Over QPS Works

De perfecte match. Dat is waar wij voor gaan!

Werk is belangrijk in je leven, want werk zorgt natuurlijk voor inkomsten. Maar je baan levert ook sociale contacten op speelt een grote rol in je persoonlijke groei.  
Bij QPS Works snappen wij dat als geen ander. Daarom werken wij samen met de leukste en beste werkgevers in diverse branches. Ook hebben wij veel beschikbare vacatures waarbij je kans maakt op een vast contract, als jij jezelf onmisbaar maakt voor onze opdrachtgevers.  

Wat zijn jouw drijfveren? Wil je verder leren? Wil je opleidingen en trainingen volgen om verder te komen? Of zoek je een vaste baan?
Wij denken met je mee en we investeren graag in jouw talent. 

Meer weten?

Volg QPS Works op Social Media om snel en gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures, het laatste nieuws en voor sollicitatietips. Je kunt ons vinden en volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn. 
 

Lees meer over onze organisatie

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Michael Mathilda

Michael Mathilda
Accountmanager
michael.mathilda@qpsworks.nl 085-9025971 Stuur een WhatsApp bericht Geïnteresseerd in deze vacature? Direct solliciteren

Enthousiast?

Stuur ons dan meteen jouw gegevens. Een cv meesturen mag (graag zelfs) – maar is niet verplicht. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We hebben dan wellicht nog wat vragen voor je of we plannen meteen een inschrijfgesprek in. Dat kan plaatsvinden op ons kantoor, maar in veel gevallen ook online.

Heb je een vraag over deze vacature?

Ben jij enthousiast geworden? Of wil je meer weten over deze baan? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail QPS collega Michael Mathilda

michael.mathilda@qpsworks.nl 085-9025971 Stuur een WhatsApp bericht
Technisch medewerkers

Vakbekwame, betrokken en flexibele medewerkers

De beste mensen op de juiste plek, de perfecte match. Daar gaan we voor.
Wij kennen onze mensen: onze klanten en onze medewerkers. Daardoor maken wij het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers in diverse branches, zoals o.a. de cleaning, (petrochemische) industrie, bouw, techniek, GWW, productie, logistiek en tankshops. Zowel tijdelijke projecten als opdrachten met uitzicht op een vast contract.

Zo werkt het, bij QPS Works!

Over QPS Works