Werken in de veiligheid: een baan van levensbelang!

rotterdam industrie werk

04 augustus 2022

Als jij weleens in Rotterdam komt, dan is het vast een bekend gezicht voor je: die grote tanks die je ziet als je langs het industriegebied rijdt. Achter die tanks, pijpen en poorten ligt een hele wereld verscholen. En die wereld biedt schitterende kansen voor mensen die opgeleid willen worden en meteen aan het werk willen.
Lees er alles over!

Kansen en mogelijkheden

Heb jij je weleens afgevraagd hoeveel mensen elke dag aan het werk gaan in de Rotterdamse industrie? Van de medewerkers op de kantoren tot aan de medewerkers die als cleaners in de tanks werken. Dat zijn er duizenden. Dag in, dag uit.

Kun jij je voorstellen wat voor risico’s al die mensen lopen die daar aan het werk zijn? Wat de gevolgen zijn als er brand uitbreekt terwijl zij binnen aan het werk zijn? Dat is precies waar jij verantwoordelijk voor bent, als jij aan het werk gaat in de veiligheidsbranche. Iedereen veilig aan het werk en ook veilig weer thuiskomen aan het einde van de dag: Dat is een zaak van levensbelang.  

Mogelijkheden

Sta jij stevig in je (werk-)schoenen en houd jij het hoofd koel? Heb je een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en gevoel voor veiligheid? Dan hebben wij een prachtige kans voor je!

QPS Works is namelijk op zoek naar medewerkers die volledig opgeleid willen worden voor de functie van brandwacht of beveiligingsmedewerker cameratoezicht oftewel monitoring operator. Wil jij weten wat dit werk inhoudt? Lees dan de uitgebreide omschrijving via de links:
Vacature brandwacht
Vacature beveiliger cameratoezicht

Geen ervaring of diploma's? Geen probleem

Ervaring en certificaten zijn niet vereist, als jij aan het werk wilt in deze branche. Wij zorgen er namelijk voor dat jij alle certificaten kunt behalen, die nodig zijn om snel aan de slag te kunnen. Ook is het mogelijk om de opleidingen te volgen in het Engels, dus ook als je de Nederlandse taal niet beheerst, hebben wij genoeg mogelijkheden.

Wil je liever aan het werk in een magazijn? Dan is de functie van magazijnmedewerker veiligheidsmiddelen in de safety shop wellicht de baan voor jou.

Aan het begin van elke klus komen je collega’s bij jou om hun veiligheidsmiddelen op te halen. Jij geeft ze alles wat ze nodig hebben om goed beschermd aan het werk te kunnen. Werkschoenen, helm, een overall én een enthousiaste glimlach: bij jou zijn ze aan het juiste adres. Nieuwsgierig geworden?
Bekijk de uitgebreide functie omschrijving via de link

Hoe werkt het in de praktijk?

Wil jij weten hoe het is om te werken in de veiligheidsbranche?
Lees dan deze interviews met onze medewerkster Kavita, montoring operator bij QPS Works: of Martin, die de overstap maakte van kok naar brandwacht. 

Ben je enthousiast geworden en wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder! Bel ons 078-6174713 of stuur een mail naar solliciteren@qpsworks.nl. Uiteraard kun je ons ook volgen op social media, om snel en makkelijk op de hoogte te blijven. Je kunt QPS Works vinden op FacebookLinkedIn en Instagram.